Όλοι στην Κυβέρνηση ήξεραν για το Σκάνδαλο και τώρα όλοι κάνουν την .....πάπια

Ενα ένα σκάνε τα Ντοκουμέντα για τη Υπόθεση Βατοπεδίου.

Από το Δεκέμβρη του 2005 ήξεραν όλοι.

Όπως προκύπτει από επιστολή που είχε στείλει ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Ψωμιάδης στις 16 Δεκεμβρίου 2005 και αριθμ. πρωτ. 4666, τουλάχιστον το μισό Υπουργικό Συμβούλιο. Εγραφε ο Ψωμιάδης: «υλοποίηση της μυστικά μεθοδευμένης αυτής χαριστικής ανταλλαγής, πέραν από την αλγεινή εικόνα που θα προκαλέσει στην κοινή γνώμη για την κυβέρνηση, θα ξεσηκώσει και θύελλα αντιδράσεων από τους αντίστοιχους Δήμους και της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης».
Ηταν η περίοδος που έγιναν και τα πρώτα συμβόλαια με τις παραχωρήσεις των 76 οικοπέδων-φιλέτων στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα πέντε μόλις μέρες πριν υπογραφούν, στο συμβολαιογραφείο της Αικατερίνης Πελέκη - Βουλγαράκη στην
Αθήνα, από τον ηγούμενο Εφραίμ και από τον τότε πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου Γιώργο Ξηραδάκη τα δύο πρώτα συμβόλαια που παραχωρούσαν στη Μονή τα οικόπεδα της Θεσσαλονίκης.

Παραλήπτες της επιστολής ήταν οκτώ υπουργοί και υφυπουργοί, !!!Ο τότε γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αλλά και ο γ.γ. του Υπουργικού Συμβουλίου Αργύριος Καρράς.Οι υπουργοί ήταν οι εξής: ο υπ. Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφης, ο τότε υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγ. Μπασιάκος, ο υπ. Εσωτερικών Π. Παυλόπουλος και η τότε υπ. Εθνικής Παιδείας Μ. Γιαννάκου. Επίσης, οι υφυπουργοί: Αγροτικής Ανάπτυξης Αλ. Κοντός, οι τότε υφυπ. Οικονομίας και Οικονομικών Χρ. Φώλιας και Π. Δούκας, καθώς και ο Αντ. Μπέζας που βρίσκεται μέχρι σήμερα στο ίδιο υπουργείο.

Και τώρα όλοι λένε δεν ήξεραν τίποτα.
Προχθές ο Ρουσόπουλος στη περίφημη συνέντευξη του, έλεγε ότι το ζήτημα της ανταλλαγής το έμαθε από τις εφημερίδες μαζί με όλους εμάς.
Και ακόμη είμαστε στην αρχή των αποκαλύψεων. Ερχεται τσουνάμι στοιχείων.


Πάντως ο Πανίκας τους προειδοποιούσε από τότε.
Μήπως όταν μίλαγε στο αυτί του Καραμανλή του είπε και για το Βατοπέδι;;

Τώρα Νομάρχη γιατί δεν μιλάς;;;

Σκορπιός