Στα κρατητήρια ο Παντελής πρόεδρος της Ανόρθωσης

Στο αστυνομικό κρατητήριο πέρασε τη νύχτα της Παρασκευής (28/11) ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για υπόθεση κλοπής υπό αντιπροσώπου, απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και πλαστογραφία.

Ο κύπριος παράγοντας προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα της Λάρνακας, έπειτα από καταγγελία που έκαναν επτά από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του κυπριακού συλλόγου το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Τα εν λόγω άτομα κατέθεσαν ότι μετά από έλεγχο στα λογιστικά βιβλία του σωματείου, διαπιστώθηκε υπεξαίρεση μεγάλου χρηματικού ποσού και ανέφεραν τον Παντελή ως τον κύριο ύποπτο της υπεξαίρεσης. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Κυρίας κατηγορείται ότι οικειοποιήθηκε το ποσό των 500.000 ευρώ σε μετρητά και επιπλέον 1 εκ. ευρώ σε επιταγές, οι οποίες όμως ανακλήθηκαν από τα μέλη του Δ.Σ. της Ανόρθωσης.

Σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ, έξω από το αστυνομικό τμήμα της Λάρνακας μαζεύτηκαν αρκετοί οπαδοί της Ανόρθωσης σε ένδειξη συμπαράστασης στον Παντελή, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρής έκτασης επεισόδια.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ομάδας, Αντώνης Δημητρίου, δήλωσε στους δημοσιογράφους μετά την καταγγελία σε βάρος του Ανδρέα Παντελή: "Ηταν η μόνη διέξοδος, αφού ουσιαστικά δεν πήραμε καμιά εξήγηση από τον πρόεδρο, σήμερα το πρωί (28/11). Είναι με πόνο ψυχής που προχωρήσαμε, αλλά δεν μπορούσαμε να βλέπουμε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ να φεύγουν από το σωματείο αδικαιολόγητα. Κανένας δεν είναι υπεράνω των συμφερόντων του σωματείου. Ο κόσμος είναι με στερήσεις που έρχεται στο γήπεδο".

Σχόλιο καφενείου: Στην Κύπρο σε αντίθεση με τη Ελλάδα η δικαιοσύνη λειτουργεί. Συνελήφθη ο πρόεδρος της μεγαλύτερης ομάδας. και μάλιστα την στιγμή που μετά τις επιτυχίες της στο Τσαμπιονς Λίνγκ βρίσκεται στην καλλίτερη της στιγμή. Περνάει από το μυαλό κανενός οτι θα μπορούσε να συλληφθεί ποτέ ο πρόεδρος Ελληνικής ποδοσφαιρικής ομάδας;;