Τατούλης: Ο Καραμανλής επικίνδυνος για την χώρα

Από το blog του ο Πέτρος Τατούλης δίνει απάντηση στα σενάρια που κυκλοφόρησαν από το πρώην κόμμα του.Μεταξύ άλλων γράφει:

"Αντί λοιπόν να αναρωτιούνται διάφοροι εντεταλμένοι της ενημέρωσης «ποιος κρύβεται πίσω από τον Τατούλη» , ας αναρωτηθούν καλύτερα «Γιατί κ. Καραμανλή παραδίδετε την εξουσία;» Ας διοχετεύσουν εκεί τη μεγάλη τους (καλοπληρωμένη) φαντασία προκειμένου να ανακαλύψουν ξένους δακτύλους και ξένα κέντρα. Αν υπάρχουν Εφιάλτες τότε εκείνοι κατοικούν στην αντίπερα όχθη. Οι επικοινωνισμοί τελείωσαν. Αρχίζει η πραγματική πολιτική."

Και συνεχίζει ακάθεκτος την επίθεση κατά του Καραμανλή τον οποίο αποκαλεί επικίνδυνο για τη χώρα

"Με τη σημερινή του πράξη ο πρωθυπουργός αποκαλύπτεται ως συνένοχος. Συνένοχος στη διαφθορά. Συνένοχος στην ανικανότητα. Συνένοχος στην αναποτελεσματικότητα. Με τη σημερινή του πράξη ο πρωθυπουργός πήρε θέση. Ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα, διάλεξε τη διαφθορά από τη διαφάνεια. Επέλεξε το νοσηρό δρόμο της συγκάλυψης από το «όλα στο φως». Ένας πρωθυπουργός σε ομηρία και εγκλωβισμένος σε προσωπικά αδιέξοδα είναι επικίνδυνος για τη χώρα."

Σχόλιο καφενείου: Και γιατί ρε Πέτρο καθόσουν τόσο καιρό και στήριζες μια κυβέρνηση που έχει πρωθυπουργό κάποιον επικίνδυνο για τη χώρα . Γιατί έδινες ψήφο εμπιστοσύνης σε κάποιον που διαλέγει τη διαφθορά και το ψέμα.
ΓΙΑΤΙ:::