Οι "μνηστήρες" της ...Νέας Ολυμπιακής

Οι εταιρείες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και δεν έθεσαν ως όρο για τη συμμετοχή τους την εμπιστευτικότητα ως προς την υποψηφιότητά τους είναι οι εξής:

Για την "Πάνθεον" Εταιρεία Επίγειας Εξυπηρέτησης Εταιρεία Τεχνικής Βάσης: Athens Airways, Chrysler Aviation Ellaktor Fouad Al Ghanim Group, Fouad Al Ghanim Group Fouad Al Ghanim Group, Iberia, MyAir, Goldair, Qatar Airways, Hellenic Cargo Group, Sky Europe, Swissport και SkyOne.
Για την εταιρεία που θα αναλάβει το πτητικό έργο έχει εκδηλωθεί ακόμα ενδιαφέρον από μία ευρωπαϊκή εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των αερομεταφορών, η οποία είναι υποψήφια και στους τρεις διαγωνισμούς, και από 5 επενδυτικά funds. Για την εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης πέραν της ευρωπαϊκής εταιρείας που αναφέρεται παραπάνω, έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από μία εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της επίγειας εξυπηρέτησης και από 7 επενδυτικά funds.

Για την εταιρεία τεχνικής βάσης έχουν επίσης εκδηλώσει ενδιαφέρον η προαναφερόμενη ευρωπαϊκή εταιρεία και 6 επενδυτικά funds.