ΝΙΚΗ ΑΛΑ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!


Γράφει
O DIA-PORON BL

ΣΤΕΓΝΩΝΕΙ Η ΑΓΟΡΑ - ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ!!

Πως να μην στεγνώνει η αγορά?

Οταν έχουμε
20% ΠΑΝΩ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
25% ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΔΕΗ
20% ΠΑΝΩ Η ΕΥΔΑΠ
50-80% ΠΑΝΩ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
Το Φορομπηχτικό ΕΤΑΚ
Το φορομπηχτικό ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
Και απο την αλλη έχουμε ,εναν απόφοιτο γυμνασίου να γίνεται το Νο2 στην κυβέρνηση Καραμανλή , και να αποκτά 2 βίλες και 2 σπιταρόνες , να'χουμε το golden boy του ΟΠΑΠ Χ'εμανουηλ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 500.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!!!

Πως τα ταμεία να μην ειναι ετοιμα να διαλύσουν
, οταν λίγους μήνες μετά την μεταρρύθμιση του Ασφαλιστικού, 7 από τα 13 νέα Ταμεία αντιμετωπίζουν προβλήματα. Αρκεί να αναφερθεί πως με βάση τα επίσημα στοιχεία η κινητή και ακίνητη περιουσία των ταμείων ανερχόταν το 2006 στα 29,2 δισεκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο με βάση εκτιμήσεις των ειδικών στην κοινωνική ασφάλιση αυτή τη στιγμή η περιουσία έχει πέσει στα 23 δισεκατομμύρια ευρώ (4,5 δισεκατομμύρια είναι οι απώλειες από την πορεία των μετοχών και των ομολόγων και 1,5 δισεκατομμύριο χρησιμοποιήθηκε για τρέχουσες ανάγκες).Ενδεικτικό του πόσο παρωχημένα είναι τα στοιχεία είναι το ότι στα δομημένα ομόλογα αναγράφεται η τιμή κτήσης τους και όχι η τωρινή τους αξία (η οποία είναι ως και 45% χαμηλότερη).

Την ιδια στιγμή η... μεγαθυμία της κυβέρνησης για την ενίσχυση όσων πλήττονται από την κρίση φαίνεται να εξαντλείται στις τράπεζες. Χθες ο Γιώργος Αλογοσκούφης μιλώντας στη συνεδρίαση του Εκοφίν στις Βρυξέλλες ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση δεν έχει κάποιο οικονομικό πακέτο για την ενίσχυση των ασθενεστέρων, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχουν περιθώρια απομάκρυνσης από τη δημοσιονομική πειθαρχία.!!

ΤΗΝ ίδια στιγμή η ανταγωνιστικότητα
της οικονομίας παραμένει προβληματική και σε λίγα χρόνια απειλεί να μας οδηγήσει στη χρεοκοπία. ΕΙΝΑΙ χαρακτηριστικό ότι παρά την ύφεση και παρά τη μείωση στις τιμές του πετρελαίου το εξωτερικό έλλειμμα αναμένεται να φτάσει σε νέα ύψη ρεκόρ καθώς οι εισαγωγές θα αυξηθούν πολύ περισσότερο από τις εξαγωγές.
ΑΠΟ το 2010 εξάλλου αναμένεται να αυξηθεί και πάλι και το δημόσιο έλλειμμα- σε απλά ελληνικά αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση θα υποχρεωθεί και πάλι να πάρει νέα φορολογικά μέτρα ή να κάνει πρόσθετες περικοπές.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΕΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΦΕΣΗ!!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!!.........ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΤΗΝ ΣΑΡΩΣΑΝ ΣΥΝΤΡΙΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ

ΕΥΧΗ ΜΙΑ
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!

ΝΙΚΗ ΑΛΑ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!