Γκαφα Στυλιανιδη στην Αιτωλοκαρνανια

- Τραβανε στη τοπικη ΝΔ τα μαλλια τους
Πληρωμενη απαντηση του Δημαρχου Αγρινιου και θερμο επεισοδιο με Στυλιανιδη σε εγκαινια σχολειου

Γράφει ο Γιώργος Παπαδόπουλος

''Τα πανεπιστημια τα αποφασιζουν τα υπουργεια και οχι τα νομαρχιακα συμβουλια''. Αυτο ειπε μπροστα στον αναυδο Υπουργο Στυλιανιδη ο Δημαρχος Αγρινιου Π. Μοσχολιος απαντωντας στις δηλωσεις του Υπουργου λιγη ωρα πριν για το θεμα της αυτονόμησης του Πανεπιστημίου Αγρινίου. Ο κ. Στυλιανιδης δημιούργησε θέμα εκ του μηδενος λέγοντας οτι θα ονομάζεται Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας και οτι για την έδρα του θα αποφασίσει το ...Νομαρχιακό Συμβούλιο!!!! Το θερμο επεισοδιο ελαβε χωρα σε εγκαινεια λυκειου και ο Υπουργος γλιτωσε στο τσακ το γιουχαισμα μιας και ηδη ειχε κυκλοφορησει η γκαφα .
Μια γκαφα ομως που ανοιγει νεα πληγη στις ηδη τραυματισμενες σχεσεις Αγρινιου - Μεσολογγιου. Το ωραιο ειναι οτι ουδεις στο Μεσολογγι εθετε θεμα εδρας και ξαφνικα ολοι ειδαν εναν Υπουργο να βαζει φωτιες και να σκορπιζει σπορους διχονοιας. Λίγο μετά επιχείρησε να ανασκευάσει αλλά ήταν αργά. Φαινται οτι η κυβέρνηση ακολουθεί συνταγή Εφετειου, ανάβοντας φωτιές και διχόνοια μεταξύ Αγρινίου - Μεσσολογγίου, προκειμένου να μην υλοποιήσει τις υποσχέσεις της. Ηδη ακούστηκαν για τον κ. Στυλιανίδη χαρακτηρισμοί όπως ''πλανόδιος εμποράκος διχόνοιας και πόλωσης''.
Εντός τοπικης ΝΔ τραβανε τα μαλλια τους και κάνουν λόγο για "παραπλανηθέντα'' Υπουργο. Δείχνουν ως υποβολείς της γκάφας εναν γνωστό ακαδημαικό και ενα υπουργικό συμβουλο εκ Μεσολογγιου.