Στα πόδια του Αυτιά σφάζονται Νέα Δημοκρατία και ΠαΣοΚ

Μήλον της Εριδος για την κυβέρνηση της Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει ο Γιώργος Αυτιάς, που σκέφτεται σοβαρά (χωρίς πάντως να το έχει αποφασίσει ακόμα) να μεταπηδήσει από την αρένα της δημοσιογραφίας στην αρένα της πολιτικής!

Τον τελευταίο καιρό οργίαζαν οι φήμες που ήθελαν τον έγκριτο δημοσιογράφο να έχει δεχτεί πρόταση για να κατέβει στις εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής ή ευρωβουλευτής. Εκείνος, δίχως να επιβεβαιώνει αλλά ούτε και να διαψεύδει ότι θα κατέβει στην πολιτική, δήλωσε: «Μου έχουν γίνει προτάσεις να μεταπηδήσω στην πολιτική, αλλά δεν μπορώ να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες. Τον Ιούνιο που λήγει το συμβόλαιό μου θα δω και θα πράξω αναλόγως. Μέχρι τότε τον πρώτο λόγο στη ζωή μου θα τον έχει ο Alpha, γιατί ο Alpha με έχει αναδείξει. Βασική προτεραιότητα είναι η εκπομπή μου. Το κανάλι είναι πρώτα απ' όλα. Αλλωστε, η τηλεόραση είναι το πιο μεγάλο κόμμα».

Οπως πληροφορούμαστε, τον Γιώργο Αυτιά «μαρκάρουν» δυνατά τόσο η κυβέρνηση όσο και η αντιπολίτευση προκειμένου να πολιτευτεί. Οι πληροφορίες μας τον θέλουν (εάν βεβαίως αποφασίσει να στραφεί στην πολιτική) να μάχεται στο στίβο της πολιτικής είτε ως βουλευτής είτε ως ευρωβουλευτής. Σύμφωνα, μάλιστα, και με ένα ακόμα -διόλου απίθανο- σενάριο, φλερτάρει και με τη δημαρχία του Πειραιά.

Σχόλιο καφενείου:Το διαβάσαμε στην espresso και μας φάνηκε σαν ανέκδοτο, γιαυτό και το δημοσιεύουμε. Πάντως να δούμε τον Ραγκούση αντάμα με τον Πάγκαλο να παρακαλάνε τον Αυτιά να κατέβει ως υποψήφιος με το ΠαΣοΚ και δεν θέλουμε άλλη χαρά να δούμε!
Λέτε η μήνυση που του έκανε ο Ρουσόπουλος να ήταν μέσα στο σχέδιο για το promo της υποψηφιότητας του Γιώργου; Τίποτα δεν αποκλείουμε. Στην Ελληνική πολιτική σκηνή όλα είναι δυνατά