Οικογενειακό (?) Δίκαιο ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!

Κατατέθηκε το καταστροφικό για την ελληνική οικογενεια νομοσχέδιο για το Οικογενειακό (?) Δίκαιο

Οι Έλληνες δεν θα κάνουν παιδιά αλλά θα υιοθετούν...που θα τα βρίσκουν??

Καθιερώνει το «αυτόματο» διαζύγιο μετά την παρέλευση δύο ετών σε διάσταση (δεν θα αφήσουν οικογένει όρθια οι golden gays!!)

Τα παιδιά αν ποτέ γεννηθούν θα έχουν όλα ψυχολογικά προβλήματα γιατί οι γονείς τους χώρισαν από το μαιευτήριο...

Δεν υπάρχει κανείς να μαζέψει τον «αντροχωρίστρα» κ. Σωτήρη Χατζηγάκη??

Η Ν.Δ. εγκαταλείπει το Πατρίς θρησκεία Οικογένει και υιοθετεί ...υιοθετημένα!!

Είναι λυπηρό που βαθιές τομές επέρχονται στο Οικογενειακό Δίκαιο με το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που κατατέθηκε χθες στη Βουλή και θεσμοθετεί, μεταξύ άλλων, την ελεύθερη συμβίωση ετερόφυλων ζευγαριών, καθιερώνει το «αυτόματο» διαζύγιο μετά την παρέλευση δύο ετών σε διάσταση (δεν θα αφήσουν οικογένει όρθια οι golden gays!!)), αυστηροποιεί την ποινική μεταχείριση όσων δεν καταβάλλουν διατροφή και απλουστεύει επισπεύδοντας τις διαδικασίες για τις υιοθεσίες (που θα βρίσκουν τα παιδιά?). Στις νέες ρυθμίσεις δεν έχει συμπεριληφθεί τελικώς η διάταξη για την από κοινού επιμέλεια των παιδιών μετά το διαζύγιο, ούτε και η δυνατότητα να προσθέτουν οι σύζυγοι, εφόσον το επιθυμούν, στο επώνυμό τους και το επώνυμο του συζύγου τους.

Η Ξεπέτα - Αρπαχτή επισημοποιείται. Με μια απλή συμβολαιογραφική πράξη, τα ζευγάρια πλέον θα μπορούν να «επισημοποιούν» τη σχέση τους για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί. Στην περίπτωση που η σχέση διαλυθεί, θα λύνεται αυτοδικαίως και το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης. Ρυθμίζονται έτσι όλα τα κληρονομικά, περιουσιακά, ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά και άλλα ζητήματα, ενώ τα παιδιά που έχουν γεννηθεί στο πλαίσιο της ελεύθερης συμβίωσης (υπολογίζονται σε περίπου 120.000) έχουν όλα τα δικαιώματα που έχουν και τα παιδιά εντός γάμου. Από την άλλη, διευκολύνεται η διαδικασία υιοθεσίας από ενδιαφερόμενους γονείς και πρόσωπα, και διευρύνεται η διεθνής δικαιοδοσία των ελληνικών δικαστηρίων, ώστε να είναι αρμόδια να δικάζουν υποθέσεις υιοθεσίας, όταν ένας από τους δύο (ο υιοθετών ή ο υιοθετούμενος) έχει την ελληνική ιθαγένεια. Επίσης, περιορίζεται σε δύο χρόνια, από τέσσερα, το αμάχητο τεκμήριο για τον ισχυρό κλονισμό του γάμου. Η ρύθμιση, όπως επισημαίνεται στην αιτιολογική έκθεση, αποσκοπεί στη σύντομη λύση ουσιαστικά «νεκρών γάμων, αλλά και στην αποφυγή της μακρόχρονης ψυχικής ταλαιπωρίας και φθοράς των συζύγων που έχουν απομακρυνθεί ψυχικά και σωματικά μεταξύ τους και δίνεται σ’ αυτούς η δυνατότητα να ζουν, σύμφωνα με τον τρόπο που θα επιλέξουν μετά τη λύση του γάμου τους, ήρεμα».

Δεν θα υπάρχουν πλέον γονείς αφού όλοι θα είναι χωρισμένοι!!. Ποιος θα κάνει πλέον παιδιά σε μια χώρα που όλοι θα χωρίζουν «πριν καν γνωριστούν?? Ο Σωτήρης Χατζηγάκης υπέκυψε στο αδελφάτο?

Η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Δικαιοσύνης διαλύει τα πάντα προς όφελος των «ελεύθερων σχέσεων» λέγεμε αδελφάτο, σε μια Ελλάδα όπου οι μισοί μαθητές του Δημοτικού Σχολέιου είναι...αλλοεθνείς!. Οι ΄Ελληνες θα υιοθετουν παιδιά πλέον και δεν θα κάνουν αφού θα χωρίζουν ... πριν πάνε στην εκκλησία ή από την εκκλησία ή από το Δημαρχείο!! Θα γλεντάνε την ίδια μέρα τον γάμο και το διαζύγιο. Θα εισάγουμε και παιδιά?? Δεν χρειάζονται πλέον πόλεμοι αφού δεν θα έχουμε ελληνόπουλα...μόνο αλλοεθνείς θα υπάρχουν πέον. Ξυπνάτε Ελληνες!!

Κύριε Υπουργέ μήπως θέλετε να χωρίσετε σαν τον δικτάτορα Παπαδόπουλο και φτιάχνετε νόμους φωτογραφικούς?

Μα μόνο οι ομοφυλόφιλοι έχουν δικαιώματα σε αυτόν τον τόπο?


Οικογενειάρχες Αθήνας