ΚΑΦΕ-ΝΕΑ: Βραδυνό !

Αφιέρωμα προς τους φίλους του ΚΑΦΕΝΙΟΥ Με light ειδησεις

Με αγάπη απο τον ΘΑΜΩΝΑ 15/10/2008

1......Πρόστιμο 30 xιλ. ευρώ επέβαλε το ΕΣΡ στον Alpha για τις εκπομπές «Καλημέρα σας», «Καφές με την Ελένη», και «Κους-Κους» (από 4-9/6/2008) που αναφέρονταν στη δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου.


2......Κόπηκαν τα «μαύρα χρήματα» στον Alpha. Μια από τις πρώτες αποφάσεις που πήρε η ομάδα των Γερμανών του RTL ήταν να κοπούν με το μαχαίρι οι συμφωνίες του παρελθόντος που έκαναν οι αστέρες του καναλιού με τη διοίκηση για «μαύρες αποδοχές». (Παρόν)


3....11:40...Σύμφωνα με τον ίδιο τον κο Αλογοσκουφη το χρηματοπιστωτικό σύστημα θα βοηθηθεί να ξεπεράσει την πιστωτική ασφυξία "με ένα συνδυασμό εγγυήσεων του Δημοσίου, συμμετοχών του Δημοσίου και αύξηση της ρευστότητας, που θα φθάσει έως τα 28 δισεκατομμύρια ευρώ"....σχoλιο :.τα λεφτα για το εφαπαξ των ΝΑΥΤΙΚΩΝ που καθυστερουν επι 15 μηνες δεν εχετε να δωσετε κε Αλογοσκουφη για τις τραπεζες εχετε!


4....Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Βρετανίας Γκόρντον Μπράουν είχε σήμερα στο ξενοδοχείο όπου διαμένει στις Βρυξέλλες, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Χριστόφιας, ο οποίος ενημέρωσε το Βρετανό Πρωθυπουργό για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό.


5....Madonna και Guy Ritchie σχεδιάζουν να πάρουν διαζύγιο, αργά χθες το βράδυ.
H εφημερίδα SUN DAY υποστήριξε ότι το ζευγάρι ετοιμάζονταν να ανακοινώσει το χωρισμό επειδή "δεν μπορούν να ζουν με τα προσχήματα πλέον".


6....Καραμανλης - Σουφλιας - Παυλοπουλος - Μειμαρακης, συζήτησαν σχέδιο καθόδου σε εκλόγες εντος του πρωτου διμήνου 2009! με σταυρό προτίμησης ALPHA TV 15:00!...και κατεληξαν : πως συγγενείς φίλοι και κουμπάροι , θατουφαν το κεφαλ !


7....By John Whitesides, Political Correspondent HEMPSTEAD, New York (Reuters) - Ο Ρεμπουμπλικάνος υποψήφιος John McCain και εκείνος του Δημοκτρατικου Κομματος Barack Obama αποψε τιθενται αντιμέτωποι στο τελικό ΝΤΙΜΠΕ.Ι.Τ, .


8 ...Για την συμμετοχη του Τατουλη στον Λαζόπουλο και για τις θεσεις που εξέφρασε εκει , ο κυβερνητικος εκπροσωπος ειπε:Δεν μπορεις να διαγραψεις τον Λακη !! .ΑΛΦΑ TV στις 15:20!!! σχολιο: ama xasoume ke afton ΧΑΘΗΚΑΜΕ !


9...15:25..Τωρα προλαβαινει μονη της! και θα συνεχισει την ερευνα η Εισαγγελέας Εφετών Ευσταθία Σπυροπούλου για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου ...εθνος site


10...Χρηματιστηριο Αθηνων 15:00 ....βουτια στις 2469 μοναδες - 3.61% .Ενω τα Ερωπα ι κα εχουν μικρή πτωση.Για την μεγάλη κατηφορα του Ελληνικου Χρηματιστηριου Φταιει κανεις ; μήπως το....Π.....!


11..15:38.. Αναχωρησε για τις Βρυξελες ο κος Πρωθυπουργος ! σχολιο...συνοδέυεται απο Θ.Ρ !


12...Χρηματιστηριο Αθηνων 16:00...η βουτια συνεχιζεται παει στις 2444 -4.52%. Σκεφτειτε οτι πριν 10 μηνες λογω Kαταλληλοτερου ηταν στις 5200!!


13....16:00 ....Διεθνης τιμη βαρελιου πετρελαιου στα 80$, Αναλυτικά, η τιμή του προθεσμιακού συμβολαίου του αργού παραδόσεως Νοεμβρίου διαπραγματεύεται στα 75,16 δολάρια. Ενω στην Ελλαδιτσα εχουμε καπελο 15% !Παρά τις... εκκλήσεις της ηγεσίας του υπουργείου Ανάπτυξης για συγκράτηση των τιμών, αυτές θα κυμανθούν από 0,68 έως 0,74 ευρώ το λίτρο. Σημερα σε Βενζιναδικο στην Ηρ.Πολυτεχνιου στο Κεντρο του Πειραια τιμη 1.198 ευρω! ωρα 16:20 .. δηλαδη περιπου και οσο ειχε οταν η διεθνης τιμη του βαρελιου ηταν στα 140$. Κλοπή - κλοπή , ακούει κανεις ;


14....Χρηματιστηριο Αθηνων 16:45 ...η βουτια τελειωσε για σημερα στις 2381 !!! - 7.04%...τι εγινε ΜΑΓΟΙ εσεις δε λεγατε οτι το κλιμα και καλα το αλλαξε ο Μεγαλος Μαγος της Οικονομιας με μια κινηση ; Μηπως παλι φταιει το Π.....Κ ;


15...17:30....Dow J: -3.91%......DAX :-5.26%......Nikkei +1.06

16...Aισιο τελος ειχαμε στην αεροπειρατεία τουρκικου αεροσκάφους. Κατά την πτήση από την Αττάλεια στην Αγία Πετρούπολη. CNN .......


17...(ANSA) - Ρώμη, Οκτώβριος 15 -
Η δημοτικότητα του πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι εξακολουθεί να ανεβαινει και μετά το σπάσιμο του ορίου του 60% τον περασμένο μήνα, ετσι τον Οκτώβριο έφθασε σε επίπεδα ρεκόρ του 62%, σύμφωνα με τη μηνιαία δημοσκόπηση της εφημερίδας "La Repubblica". σχολιο : ενω ο καταλληλοτερος χορέυει , Ισπανικη Υποχώρηση !!

18...

Και η ΔΑΠ στο Πλευρο της Κυβερνησης με την αφισα που βλεπετε!!18:20...


19....Εν τω μεταξυ λουκετο στο Μεγαλυτερο Νοσοκομειο των Βαλκανιων επι Πρωθυπουργιας Καταλληλοτερου!!!!19:00