Συγχαρητήρια Κε Σκηνοθέτα

Νέο μήνυμα ασφάλειας.....Καθησυχαστικός ο κος πρωθυπουργός για τις συνέπειες της κρίσης στην Ελλάδα!!! απο το site του ΕΘΝΟΥΣ

«Είμαστε έτοιμοι να παρέμβουμε, αν χρειαστεί. Έχουμε αποθέματα» τόνισε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, μιλώντας αργά το βράδυ της Παρασκευής στους δημοσιογράφους, στη Μάλτα, αναφερόμενος στις εξελίξεις στη διεθνή χρηματοπιστωτική κρίση. Ο πρωθυπουργός έστειλε για μια ακόμη φορά μήνυμα ασφάλειας προς τους Έλληνες πολίτες, λέγοντας ότι «στην Ελλάδα δεν έχουμε πρόβλημα με τις τράπεζες, ούτε με τις μικρές».

Ο κ. Καραμανλής στη συνομιλία του με τους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στον προϋπολογισμό και ανέφερε ότι δεν θεωρεί σημαντικό πρόβλημα μια πιθανή αναπροσαρμογή στο τελικό σχέδιο του προϋπολογισμού.

Είπε ότι η σύνοδος γίνεται την Κυριακή, για να προλάβει τις αγορές της Δευτέρας, Ανταποκτητές σχολιάζοντας μεταδίδουν οτι στο κυβερνητικό επιτελείο «ποντάρουν» για ανάκαμψη στην ενίσχυση του προφίλ του κ. Καραμανλή ως ενός υπεύθυνου και κοινωνικά ευαίσθητου πρωθυπουργού, ο οποίος εστιάζει την προσοχή του στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της διεθνούς κρίσης και κυρίως στην προστασία των ασθενέστερων εισοδηματικά στρωμάτων.

Σ'αυτά που γράφτηκαν ανωτέρω υπαρχουν επιγραμμισμενες αντιφασεις .ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!!

1.Κατα αρχη στήν Ελλάδα εχουμε σταθερότητα!

2.«στην Ελλάδα δεν έχουμε πρόβλημα με τις τράπεζες, ούτε με τις μικρές».

Συμπέρασμα ; Στην Ελλάδα δεν εχουμε πρόβλημα!!!!

Ποιο κατω εντοπίζει;

3.πρόβλημα μια πιθανή αναπροσαρμογή προυπολογισμού!!

Ερώτημα : Πως τεριάζει αυτο κε Πρόεδρε με την προηγούμενη θεση ;

4. Είπε ότι η σύνοδος γίνεται την Κυριακή, για να προλάβει τις αγορές της Δευτέρας,

δηλαδη ολα αυτα γινανε γιατι?? αφου ολα ειναι καλα στην Ελλαδα , για το πληγωμενο προφιλ του κου Πρωθυπουργου, γραφει ποιο κατω το σχολιο του ανταποκριτη!

Και εγω ρωτω.. Και ταξιδεψαν γιαυτο μαζι του περι τους 80 δημοσιογραφους με ενα υψηλοτατο κοστος ,που το πληρωνει ο μικρομεσαιος επαγγελματιας , ο συνταξιουχος των 500-700-1000ευρω???!!!! Ειναι σωστο?? Αν ΝΑΙ τοτε,

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κε ΣΚΗΝΟΘΕΤΑ Θ . Ρ !!!

O DI-APORON BL