Σαλιαρίζοντας στον Κορινθιακό ...

Οι πιο παλιοί Κορίνθιοι έχουν να διηγούνται πολλά για τα παλαιά χρόνια και τις ρομαντικές βαρκάδες τους στον Κορινθιακό. Οι νεώτεροι έχουν πολλά να διηγούνται για τα σεξουαλικά "κατορθώματά" τους με θέα τον Κορινθιακό by night στα parking του Αγιο-Νικόλα, στις ερημιές των 5Φ και στις "καβάντζες" στα 3 βουναλάκια.

Γενικά η ακτογραμμή του Κορινθιακού βρίθει εξαιρετικών σημείων για πικάντικες ζουζουνιές μέσα η έξω από τη θάλασσα, εντός ή εκτός αυτοκινήτου. Από το Ξυλόκαστρο μέχρι το Λουτράκι (για να μιλήσουμε για Κορινθία) ο Κορινθιακός έχει ζήσει αλησμόνητες στιγμές πάθους, έρωτα. Έχει ακούσει αναστεναγμούς, βρυχηθμούς, μεγάλα λόγια, μεγάλα ψέματα, έχει γευθεί άπειρα σορόπια με τόνους σαντιγί, κάποιες φορές μπορεί και η ίδια ακόμα η θάλασσα κάποιο βράδυ να ερωτεύτηκε τα ψιθυριστά λόγια κάποιου νεαρού.

Αυτές τις ημέρες είχαμε στην Κορινθία την καλύτερη διαφήμιση για τους πανελλαδικώς γνωστούς (συγχωρήστε μας την έκφραση) "γαμιστρώνες" μας. Και είναι πανελλαδικώς γνωστοί γιατί συνήθως φιλοξενούν παράνομα ζευγαράκια ή περίεργα ζευγαράκια. Απ' όλα έχει δειαυτός ο κόλπος ...

Συνήθως τα "παράνομα" ραντεβού κλείνονται με αφορμή "καθώς πρέπει" γεγονότα. Συνέδρια, τοπικές εορτές, βαρυσήμαντες συναντήσεις, ημερίδες, διημερίδες και τα λοιπά έχουν την τιμητική τους αν κάποιος ή κάποια ψάχνουν μια καλή και αφοπλιστική αφορμή !

Ένα τέτοιο "τσαχπινογαργαλιάρικο" ραντεβού κλείστηκε πριν λίγες ημέρες στην Κόρινθο επαναφέροντας τον Κορινθιακό σε μια από τις πιο "αγαπησιάρικες" λειτουργίες του........

Διαβάστε την συνέχεια στο φίλο μας τον Korinthix