ΚΑΦΕ-ΝΕΑ: Βραδυνό Δελτίο Ειδήσεων

Τολμάμε στο καφενείο να κάνουμε κάτι που για πρώτη φορά γίνεται σε blog . Στις οκτώ ακριβώς κάθε βράδυ θα βγάζουμε Τα "ΚΑΦΕ_ ΝΕΑ" ένα δελτίο ειδήσεων με τις σημαντικότερες ειδήσεις από τον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο.Ο φίλος μας ο Θαμώνας θα παρακολουθεί για μας τηλεοράσεις , διεθνή πρακτορεία , εφημερίδες και θα μας ενημερώνει κάθε βράδυ.

Καλησπέρα σας. Είμαι ο Θαμώνας

1300...ΑΠΕ...
Η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας
θα προσγειωθεί στο 0,9% το 2009, εκτιμά σε έκθεσή της η Morgan Stanley.Ο κος Αλογοσκουφης και Η Κυβέρνηση έχουν πρόβλεψη 3% !! Οι αναλυτές του αμερικανικού οίκου προβλέπουν ότι φέτος το ελληνικό ΑΕΠ θα αυξηθεί κατά 3,2% .Ο κος Αλογοσκούφης προβλέπει 3,4%) έναντι 4% το 2007.!! Επίσης η Morgan Stanley για τον πληθωρισμό, υποστηρίζει ότι φέτος θα κλείσει στο 4,5% σε μέσα επίπεδα και θα υποχωρήσει στο 3,5% το 2009..Δηλαδή σε ολα πέφτουν μέσα οι της Κυβέρνησης Καραμανλη...

13:20...Το Ελληνικο Χρηματιστήριο
συνεχίζει στον γκρεμό 2.165,20 -3,99%, παρά του ότι ΟΛΑ τα ΕΥΡΩΠΑΪΚΆ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ!!!!!Τι λέτε τώρα σαΐνια;;

13:30...Καταθέτει αίτηση
πτώχευσης η ALTEC
Telecoms ΑΒΕΕ......αυτή δεν πάει καλά...Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανόν μέσω της HOL θα γίνει η αποκατάσταση των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών του Δημοσίου, μετά την πτώχευση της Altec.
13:37...site ΕΘΝΟΥΣ...ΚΕΔ= Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου με διευθύνοντα σύμβουλο τον κον Γκράτσιο.
Αυτή πάει καλά!!!!προς το παρόν δεν έχει πολλές δουλειές αλλά δεν κλίνει.


13:40...
Times of London : Σχέση μεταξύ παιδικής πορνογραφίας και Μουσουλμάνων τρομοκρατών αποκαλύφθηκε σε επιδρομές αστυνομικών επιδρομών στη Βρετανία και σε ολόκληρη την Ευρωπαική Ήπειρο.. Εικόνες της κακοποίησης των παιδιών βρέθηκαν κατά τη διάρκεια της Scotland Yard αντιτρομοκρατικά swoops και σε μεγάλες έρευνες στην Ιταλία και την Ισπανία.

14:05..ΜΕΓΑ TV...Ο κος Βενιζελος εκ μερους
του
ΠΑΣΟΚ δήλωνει οτι το ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσει και υπερ της Εξεταστικής Επιτροπής,καλώντας τα κόμματα της Αριστερας να ψηφίσουν και την Προανακριτική Επιτροπή!!! - για να δούμε ποιοι θα πάνε μαζί!-

14:10...ΜΕΓΑ TV.... ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ
αποτελεί κίνδυνο για τους ασθενείς !! Καταγγελία Προσωπικού για μεγάλες ελλείψεις. Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ προειδοποιεί για μέτρα εις βάρος μας.,Ο "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ" υπολειτουργεί!!! Ακούει κανείς;Υπάρχει αρμόδιος Υπουργός; Υπάρχει Κυβέρνηση;

14:15..ΜΕΓΑ TV...Υπουργος Δικαιοσυνης ΓΚΑΦΑ ? η ΑΛΗΘΕΙΑ ?
είπε λοιπόν .....αν θέλαμε να ελεγξουμε την Δικαιοσυνη θα το καναμε! τώρα τι του λες του τύπου?????

14:20...Περί τα 135 OTE Shop θα κλείσει ο ΟΤΕ
,
στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης των τηλεπικοινωνιακών του καταστημάτων. Αυτό έγινε γνωστό χθες από τη διοίκησή του, ύστερα από κινητοποίηση συνδικαλιστών που αντιδρούν. Σχετικό Δελτίο Τύπου ΟΤΕ


14:40...Στο μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ
με τον Παναθηναϊκό θα είναι αφιερωμένη η εκπομπή του Novasports1, Champions Zone, την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου, στις 21:30.

14:45...ANSA....
Μία 35χρονη Ινδή αποκεφάλισε έναν άνδρα που προσπάθησε να τη βιάσει και περιέφερε το κεφάλι του στους δρόμους του χωριού της, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία και τα μέσα ενημέρωσης.


15:00...Το μουσικό κανάλι MAD και η free-press εφημερίδα Metro
ενώνουν τις δυνάμεις τους και βγάζουν την πρώτη δωρεάν εφημερίδα για τη μουσική. Θα κυκλοφορήσει τέλη Νοεμβρίου σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο και Λάρισα.

15:50...Και τρίτος μάρτυρας
εξερχόμενος των δικαστηρίων ο Νομάρχης Ξάνθης έδειξε Ρουσόπουλο!!

16:00...Site
΄΄ΤΑ ΝΕΑ ΄΄……Νεες βόμβες από τους δύο εισαγγελείς. Καταγγέλλουν «ισχυρές πιέσεις».Στη δικογραφία που πρόλαβαν να σχηματίσουν σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες –περιλαμβάνουν καταθέσεις που δείχνουν εμπλοκή όχι μόνο υφυπουργών αλλα και υπουργών!.

16:30 ...Το δραμα ΤΗΣ ΦΟΥΣΚΑΣ στο Ελληνικο Χρηματιστήριο συνεχίζεται
.....ωρα 16:10 = -5,31% στις 2135!
Την ίδια στιγμή στα διεθνη εχουμε διαφορετική εικονα ...LONDON=+1.68,, DAX=+0.96,,PARIS=+1.23,,DOW=+4.68,,MADRIT=+1.44!!
τώρα δεν ακούω να λέει τίποτα κανένα παπαγαλάκι.,υπενθυμίζεται οτι το Χρηματι/ριο είχε φτασει πριν 1 έτος στις 5310 μονάδες!! ακούει κανείς? κάποιος αναλυτής? ΜΑΚΗΣ-ΛΑΚΗΣ - που είσαστε σοφοί μου γιαυτήν την ΦΟΥΣΚΑ ΔΕΝ...?

14:15....ΜΕΓΑ TV...Ο Υπ.Πολιτισμου κος Λιάπης
Παρέστη στην Εκθεση Ζωγράφου Μηταρά που γίνεται υπο την αιγίδα του ΔΟΛ..

14:30......CNN....Ο καπιταλισμός δεν είναι νεκρός!
λέει η Diana Furchtgott-Roth.και συνεχίζει ... για να παραφράσω τον Mark Twain, οι εκθέσεις του θανάτου του καπιταλισμού είναι μάλλον υπερβολικες! Ιδια βιβλία με τον κο Αλογοσκούφη δαιβάζεις κοπέλα μου?

16:00...Πνομ Πενχ (Reuters)
- πρωθυπουργός της Καμπότζης Hun Sen δήλωσε σήμερα οτι η οικονομία της χώρας παρουσιάζει την μεγαλύτερη ανάπτυξη στην Περιοχή τους!!!!.....ποιον Πρωθυπουργο μου θυμίζει, ποιον............

17:00..Το Ελληνικό Χρηματιστήριο Εκλεισε με πτώση -6.11%!!!στις 2112 μονάδες!!!
...καποιος ειδικός ? κανείς να μας πει κατι ? ολα τα Ευρωπαικα σε ανοδο!!

17:30..ANSA -Turin , Oct 17....
Sebastian Giovinco αναναιωσε το συμβολαιό του με την Juventus εως το 2013.

17:50..Κυπριακό Πρακτ....
Την ανάγκη να παραμείνουν όλοι ψύχραιμοι ,επεσήμανε ο Κυβ.Εκπρ.Στεφ.Στεφάνου,τονίζοντας ότι αυτός είναι ο καλλίτερος σύμμαχος για την εξεύρεση λύσης του Κυπριακού.

17:55..
Barcelona, Oct 16 (EFE).- Ο Ισπανός συγραφέας Fernando Savater and Angela Vallvey κέρδισαν το βραβείο 57th edition of Spain's Planeta !

18:00...ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ (Reuters) -
Britney Spears γλύτωσε την εκδίκαση της υπόθεσης της σύλληψης της για οδήγηση χωρίς δίπλωμα .όμως δεν θα μπορεί να οδηγεί στην Καλιφόρνια πριν την πάροδο 3 μηνών!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ