ΚΑΦΕ-ΝΕΑ: Βραδυνό Αφιέρωμα προς τους φίλους του ΚΑΦΕΝΙΟΥ

Με light ειδησεις

Με αγάπη απο τον ΘΑΜΩΝΑ 18:30 15/10/2008

Διαζύγιο του Alpha με τον Ν. Κακαουνάκη

Ο εκδότης του «Καρφιού» ανακοίνωσε πως ολοκληρώνεται η συνεργασία του με το ραδιόφωνο του Alpha, στο οποίο εργαζόταν το τελευταίο διάστημα, έχοντας αποσυρθεί από τα «παράθυρα» της τηλεόρασης. Η αιτία της αποχώρησης δεν έγινε γνωστή, φαίνεται όμως πως εδώ και καιρό υπήρχε χάσμα στις απόψεις των δύο πλευρών, το οποίο και δεν αμβλύνθηκε από την έλευση του RTL.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο δημοσιογράφος έχει πρόταση από Alter και Mega.

Ας Βοηθησουμε ΟΛΟΙ
ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ DENISE!!!!!
ROMA - ANSA 14/102008:
Το πρόσωπο της Denise Pipitone, το κοριτσάκι που εξαφανίστηκε από Mazara del Vallo το 2004, πριν 4 χρόνια, ανασχηματιστηκε από τους καραμπινιέρους Ris της Ρώμης, υστερα απο αιτημα του Εισαγγελεα Marsala. Ετσι σχηματιστηκε φωτογραφια για το κοριτσι , όπως πρεπει να φαίνεται σήμερα .




Photo
Wilmington της Βόρειας Καρολίνας (Reuters)

Ο Ρεμπουμπλικανος υποψήφιος John McCain τη Δευτέρα προσπάθησε να διαβεβαιώσει τους οπαδούς του οτι μπορεί να επιστρεψει ποιο δυνατος ωστε για ΝΙΚΗ επι των Δημοκρατών του Barack Ομπάμα, ο οποίος προτείνει νέους τρόπους αντιμετώπισης της οικονομικής αναταραχής.
Τρεις εβδομάδες πριν από τις 4 Νοέμβρη ημέρα των εκλογών, ένα νέο δημοσίευμα της Washington Post / ABC News ΔΙΝΕΙ ΝΕΑ δημοσκόπηση με προβλεψη οτι ο ΟΜΠΑΜΑ προηγειται με 10 πόντους του McCain . Το 53 τοις εκατό με 43 τοις εκατό, Ο McCain χάνει έδαφος σε διάφορα θέματα.

MOSCA ...13/10/2008
....Με επιτυχία εκτοξεύτηκε
την Κυριακή από το κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ ο ρωσικός πύραυλος Soyuz που μεταφέρει έναν Αμερικανό τουρίστα του Διαστήματος στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS).

Η Ελληνική Ραδιοφωνία γιορτάζει και μέσα από τη συχνότητα του Δεύτερου Προγράμματος
χαρίζει, ιδιαίτερες στιγμές από την εβδομηντάχρονη ιστορία της. Από το Σάββατο 11 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 7, ένα δίωρο με εκπομπές από το αρχείο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Δ.Τ1 - Δ.Τ.2
Την Τρίτη η ΕΡΤ θα παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου στο Hilton, τους συντελεστές της ελληνικής συμμετοχής στον 54ο διαγωνισμό της Eurovision.



Η Έλενα Κατρίτση στην ΕΡΤ

Αποκαλύφθηκε το μεγάλο μυστικό της ΕΡΤ. Πήρε μεταγραφή από τον ALPHA, που είχε πάρει μεταγραφή από το MEGA την πετυχημένη Έλενα Κατρίτση, προσθέτοντας έτσι άλλο ένα όπλο στην ισχυρότατη φαρέτρα της, αυτής των ενημερωτικών εκπομπών.

(ANSA) - Ρώμη, Οκτώβριος
Η Ferrari έχει δεσμευθεί να καταβάλλει τα μέγιστα στους δυο τελικούς αγώνες της Formula 1 ωστε ο Felipe Massa, να φέρει των τιτλο των οδηγών αλλα και την Επιστροφή της ΦΕΡΑΡΙ στην κορυφή του Κατασκευαστών στο πρωτάθλημα,
Το πρόσωπο της κοριτσάκι εξαφανίστηκε από Mazara del Vallo το 2004 ανοικοδομήθηκε από τους καραμπινιέρους Ris της Ρώμης, σχετικά με τη διάθεση του Εισαγγελέα του Marsala έχουν αναπτύξει δύο εικόνες από την κοπέλα, όπως φαίνεται σήμερα

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο συνεργασίας του Alpha με την Έλλη Στάη. Οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία για τη μορφή της συνεργασίας και μάλλον το διαζύγιό τους αυτήν τη φορά είναι οριστικό.

Σχέδια για δημιουργία IPTV έχει και η Tellas. Η εταιρεία του Ομίλου Wind εξετάζει το ενδεχόμενο να επενδύσει στον συγκεκριμένο χώρο της παροχής τηλεοπτικών υπηρεσιών μέσω ευρυζωνικού δικτύου.