Αποκαλυφθήκατε Κε Πρετεντέρη!!!!!!


Γράφει Ο DI-APORON BL

Ο....κος Πρετεντέρης στο χθεσινό βραδινό δελτίο του ΜΕΓΑ μας εξήγησε "το" πως παίζεται το πολιτικό παιχνίδι απο το ΑΦΕΝΤΙΚΟ του και δυστυχώς για την δημοσιογραφία την σχέση που εχει Ο ΔΟΛ με το ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

κε Πρετεντέρη στο αρθρο σας την ΚΥΡΙΑΚΗ στο "ΒΗΜΑ"
γράψατε επι λέξη μεταξύ άλλων τα εξης:
<<< .Στη δημιουργία αυτού του νοσηρού κλίματος
η Δεξιά έχει βαρύτατη
ιστορική ευθύνη: αυτή το εισήγαγε,αυτή το ανέδειξε,αυτή το μετέτρεψε σε πολιτικό επιχείρημα,ακόμη κι αν βρήκε κάποιους άτεχνους μιμητές και από την άλλη πλευρά. Και είναι η απόλυτη θεία δίκη, το έχω ξαναγράψει, ότι η φούσκα της «αγνότητας» και της «καθαρότητας»
σκάει στα χέρια του Καραμανλή και του Ρουσόπουλου.
Και τελειώνετε ..........Και ευτυχώς τουλάχιστον που ο Σημίτης πρόλαβε να μας βάλει στην ΟΝΕ ώστε να τσακωνόμαστε εκ του ασφαλούς. Διότι διαφορετικά... >>>>

Η χθεσινή ΟΜΩΣ παρουσία σας με τις παρεμβάσεις σας και τις διακοπές σας στην τοποθέτηση του κ.Παπακωνσταντίνου ειχε σκοπό την προστασία του Ρουσόπουλου και διαυτού του Καραμανλή σε αντίθεση με όσα γράψατε στο ΒΗΜΑ την Κυριακη..
Αποκαλυφτήκατε λοιπόν κ.κ του ΔΟΛ.

Γιατί τώρα που κυβέρνηση της Ν.Δ βρίσκεται στη χειρότερη στιγμή της. Τωρα που το «περιβάλλον» του πρωθυπουργού διαρρέει πως τον πολεμούν τα συμφέροντα και οι ΗΠΑ, εξαιτίας της προσέγγισης με τη Ρωσία...τώρα που το περιβάλλον Ρουσοπουλου θα μας πει οτι τον πολεμούν και οι εξωγήινοι κε ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ,τωρα που είδατε οτι το παιχνίδι και την ΜΑΣΑ την χάνετε και οτι τα ψέμματα τελειώνουν ! Τωρα τρέχετε να τον στηρίξετε χρησιμοποιώντας ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΆ ΜΕΣΑ!

Ομως οι όποιες προσπάθειες σας για την σωτηρία του συστήματος ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
θα γκρεμιστούν μαζι με ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΛΑΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
που εσείς με τις εφημερίδες σας ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΟΠΙΜΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ!!
Οπως έγινε και πριν 40 χρόνια κε ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΜΟΥ!!

Σοβαρευτείτε κυριοι ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ,αν μπορείτε να το κάνετε η ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ειναι Η ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ .
Τον πρωθυπουργό τον πολεμούν οι επιπτώσεις των αποφάσεών του, που ΚΥΡΙΩΣ
είναι η ανερμάτιστη και αποτυχημένη οικονομική πολιτική που ταλαιπωρεί τα πέντε τελευταία χρόνια τον ελληνικό λαό,
και τα μηνιαία ΣΚΑΝΔΑΛΑ των ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ