ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ ΑΠΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΖΩΑ

Δεν είναι ευρέως γνωστό ότι το ρίμελ που χρησιμοποιούν οι γυναίκες για να γίνουν πιο όμορφες έχει προηγουμένως δοκιμαστεί στα μάτια κάποιου πιθήκου. Βλέπετε φροντίζουν οι εταιρίες ομορφιάς να μην διαρρέει πρός τους καταναλωτές τα αίσχη πρός χάριν του κέρδους τους.


ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ….



Πειράματα φρίκης, στο όνομα της έρευνας στα ελληνικά «κολαστήρια ζώων», την ώρα που το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης διατυμπανίζει την εκστρατεία του κατά της αποστολής ζώων στα αντίστοιχα εργαστήρια του εξωτερικού




Την ώρα που το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης διαφημίζει την εκστρατεία του κατά της αποστολής κατοικίδιων ζώων στο εξωτερικό, με την υποψία ότι αυτά καταλήγουν να χρησιμοποιούνται ως πειραματόζωα σε ερευνητικά κέντρα, ελληνικά πανεπιστήμια πραγματοποιούν πειράματα σε σκύλους, γάτες, γουρούνια, λαγούς και ποντίκια και στη συνέχεια σκοτώνουν τα ζώα με θανατηφόρες ενέσεις. Όπως μάλιστα ομολογούν οι ίδιοι οι ερευνητές, φτάνουν στο σημείο να σπάνε τα κόκαλα των ζώων ώστε να μπορέσουν στη συνέχεια να δοκιμάσουν νέες μεθόδους αντιμετώπισης καταγμάτων….

Διαβάστε όλο το άρθρο στο αδέσποτο