Η βίλλα στη Κέρκυρα και το σκάνδαλο των Βρετανών

Τώρα που ξεφορτωθήκαμε τον συναξαριστή φτωχοθόδωρο, τον Βάρβαρο προ των πυλών, τώρα τι κάνουμε; Θα παραδοθούμε στην ανία; Όχι! Διαβάζουμε στην Καθημερινή

"Δύο δισεκατομμυριούχοι, δύο πολιτικοί, κορυφαία στελέχη των δύο μεγαλύτερων βρετανικών κομμάτων, ένα υπερπολυτελές κότερο και μία βίλα στην Κέρκυρα... Οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης που κυριαρχεί στη βρετανική επικαιρότητα την τελευταία εβδομάδα κινούνται στα ανώτατα κλιμάκια της πολιτικής και οικονομικής ζωής και εμπλέκονται μεταξύ τους με τρόπους που μόλις αρχίζουν να διευκρινίζονται"

Διάβασε την συνέχεια εδώ

Αυτά που παραλείπει να μας πει η Καθημερινή παρακάτω είναι πως μέσα στην δική μας την αυλή, ο Γιωργάκης Όσμπορν, σκιώδης υπουργός Οικονομικών της συντηρητικής αντιπολίτευσης της Αγγλίας, έκανε ένα ατόπημα, όχι επειδή προσπάθησε μέσω ενός εβραίου να ζητήσει λεφτά από έναν άλλο εβραίο, τον Ρώσο βαρόνο του αλουμινίου Ολεγκ Ντερίπασκα, στην βίλλα (στην Κέρκυρα) ενός της ηγεσίας της εβραιομασωνίας του Ναθαναήλ Ρόθτσιλντ !, αλλά επειδή προσπάθησε να εκθέσει ένα άλλο εβραίο τον πρώην αρμόδιο επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα εμπορίου, Πίτερ Μάντελσον…. Αν ρωτήσεις την γνώμη μου καλλίτερα ήμασταν εμείς με τους Γερμανούς της Ziemens. Αποδείχθηκαν πιο διακριτικοί!... Για περισσότερες λεπτομέρειες εδώ:

http://www.independent.co.uk/news/uk/politics/osborne-the-oligarch-and-a-yacht-in-corfu-968625.html

http://www.independent.co.uk/news/uk/politics/osborne-the-oligarch-and-a-yacht-in-corfu-968625.html?action=Popup

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1079169/Osborne-criticised-David-Davis-Corfu-meeting-Mandelson.html