ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ

TRANSFORMER

Χώμα οι ομάδες του κέντρου. Δεν βλέπονται. Εκατομμύρια ευρώ πεταμένα πρόκληση για τη δύσκολη εποχή που ζούμε. Σε προβληματίζει το φαινόμενο. Διαβάζουμε ότι:

α. ο Νικολαίδης πήγε στους Θρακομακεδόνες και είπε στους παίκτες της ΑΕΚ να σεβαστούν την ιστορία της και να παίζουν ανάλογα. Τώρα ο Μπλάνκο, Εντίνιο κλπ. πρέπει οπωσδήποτε να ξέρουν την ιστορία της ΑΕΚ!!! Δεν τους ρωτά αν ξέρουν την ιστορία της πατρίδας τους;!!!... Δημοσιοσχετίστικες κινήσεις του προέδρου της ΑΕΚ για να δείξει ότι κάνει κάτι σαν πρόεδρος παρών-απών της Ένωσης, πριν λίγο καιρό δεν πατούσε καν στο γήπεδο.

β. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πήγε στου Ρέντη και ζήτησε τον λόγο από τον προπονητή Βαλβέρδε για την κακή εμφάνιση και ήττα της ομάδας από τον Άρη -λες και κείνος το καλοκαίρι δεν έκανε ότι μπορούσε για να φέρει τους συγκεκριμένους παίκτες για να παίξουν τη συγκεκριμένη ποιότητα μπάλας!!!... Και από πού και ως πού θα πρέπει ο ΟΣΦΠ να κερδίζει πάντα!!!. Όταν έχει διαιτησία που τον παίζει 50-50 αυτός είναι ο Ολυμπιακός και αυτή είναι η μπάλα που παίζει…Αν τα κοράκια δεν τον προμοτάρουν, δεν αυγαταίνει το σκορ υπέρ του…Τελεία και παύλα…

γ. Ο Τέν Κάτε πάτησε τις φωνές στους παίκτες του Παναθηναϊκού για την εμφάνιση τους!!!. Τι λες ρε μεγάλε; Δηλαδή εσύ έχεις κάνει ότι μπορείς για να παίζει καλύτερα ο Παναθηναϊκός; Έχεις σταθερό σχήμα και σταθερή τακτική που μπορούν να την αφομοιώσουν και να παίξουν σωστά και αυτοί δεν την αφομοιώνουν;!!!. Αλήθεια ρε παιδιά ο Αντωνίου ο επονομαζόμενος και team manager που είναι τον τελευταίο καιρό; Εξαφανισμένος για να μην του ρίξουν λεμονόκουπες για τις αστείες δηλώσεις που έκανε όλο το καλοκαίρι; Αυτός δεν έλεγε: «Τι Ζιβέ ( ο πολύ καλός Γάλλος αμυντικός που δεν τον πήρε ετσιθελικά) ο Μελίσσης είναι τρεις φορές καλύτερος του. Και ο Μακεδόνας αμυντικός με το ζόρι βλέπει 18αδα. Αυτό είναι το ποδοσφαιρικό κριτήριο του team manager του ΠΑΟ!!!. Τι να περιμένουν οι φουκαράδες φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που από χθες άρχισαν και πάλι τις αποδοκιμασίες εναντίον παικτών, προπονητή και ιθυνόντων. Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα…

Από την άλλη ακούμε και τις δηλώσεις από τις ομάδες της Θεσσαλονίκης που μιλάνε για πρωτάθλημα, κύπελλο και δεν συμμαζεύεται. Κουλάρετε παιδιά. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή τα ίδια λόγια ακούμε. Σοβαρευτείτε. Πάρτε και σεις ένα χάπι προσγείωσης στην πραγματικότητα και κόψτε τα κουλά. Το μόνο σοβαρό που φαίνεται αυτή τη στιγμή από το βορρά είναι ότι ο Ηρακλής – αν συνεχίσει έτσι- πάει για φούντο.

Ελληνικό ποδόσφαιρο εν έτει 2008 καθρέφτης της ελληνικής κοινωνίας: ένα μπάχαλο.