ΚΑΦΕ-ΝΕΑ: Βραδινό Δελτίο Ειδήσεων (22/10/08)


Γράφει Ο ΘΑΜΩΝΑΣ

0800....Σαν σήμερα 22 Οκτωβρίου 08,, το 1962
ο Αμερικάνος Πρόεδρος Τζων Φιτ. Κένεντυ καταγγέλει οτι υπάρχουν βάσεις ρωσικών πυραύλων στην Κούβα και επιβάλλει ναυτικό αποκλεισμό στο νησί.

0801.....24ωρο λουκέτο απο τους εμπόρους στα καταστήματα τους σήμερα...

0830 ..ALPHA TV...Ο Νομάρχης
Θεσσαλονίκης κος Ψωμιάδης κλείνει , σε απευθείας συνδεση την Νομαρχία!!!και επιτίθεται live στην Νεα Δημοκρατία και μιλάει...Για κομματική μιζέρια ! Για Νομεκλατούρα! Δεν ειμαι πειρατής της ΝΔ -όπως άλλοι-!

0840...ΜΕΓΑ τσαννελ...Ο Βουλευτής
....και πρ.Υπ. της ΝΔ κος Γιαννόπουλος - ανταρτης - μιλώντας για την Βισθωνιδα προβάλλει την δικαιολογία οτι < ο καθε Υπουργός δεν ειναι υποχρεωμένος να ξερει την μορφολογία του εδάφους!!!!!> και για την ψηφοφορία εγώ θα ψηφίσω φανερά!!! σχ. να τον χαίρονται τον αντάρτη αυτοί που τον ψήφισαν.


0900...ΜΕΓΑ τσαννελ...Παγκαλος...
Εχω την χειρότερη άποψη για τον Σανιδά...ο τύπος ανέδειξε το σκάνδαλο Βατοπεδίου ..Δεν μπορεί να κάνει χωρίς τον Ρουσόπουλο ο Καραμανλής δεν ξέρω γιατί...


0930...ΝΕΤ τσαννελ...εκπροσωπος
του ΚΚΕ ήξεις αφήξεις για την προκαταρτική, που έχει την δυνατότητα ελέγχου τυχόν ποινικών ευθυνών υπουργών!! Εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στην θέση ν'αρθουν οι φάκελοι στην Βουλή επιφυλασσόμενος να απαντήσει για την Προκαταρτική Επιτροπή. Εκπρόσωπος ΝΔ δεν δέχεται Προκαταρτική! σχ..γιατί ρε παιδιά,που κολλάτε?

1000...."ΤΟ ΘΕΜΑ"...Ινδια
πολύνεκρη βομβιστική επίθεση με 17 νεκρούς και 30 τραυματίες στην πόλη Μιανμάρ

1010...Ethnos site....Ο Ευφραίμ εκθέτει ΔΟΥΚΑ...
Σαφείς υπαινιγμούς ότι με τη γνωμοδότηση που επικύρωσε ο τότε υφυπουργός Οικονομικών, Π. Δούκας, κρίθηκε αμετάκλητα η ύπαρξη της κυριότητας της Μονής Βατοπεδίου στις επίμαχες εκτάσεις στη Βιστωνίδα, περιέχει έγγραφο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (ΝΣΚ) που παραδόθηκε χθες στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, στο πλαίσιο της παράλληλης έρευνας που διενεργεί για το «κλείσιμο» της δίκης στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ροδόπης (τον Ιούνιο του 2004), όταν η Μονή απέσυρε εκ των υστέρων την αγωγή της.

1020..Ethnos site....σε δύσκολη θέση η Κυβέρνηση
μετά και την απόφαση του ΚΚΕ να ψηφίσει υπέρ της πρότασης του ΠΑΣΟΚ. «Ναι» αναμένεται να πει και ο ΣΥΡΙΖΑ μία μέρα πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία ....ερωτημα συντ...γιατι δεν θέλει η Κυβέρνηση την προκαταρτικη επιτροπή που δίνει την δυνατότητα ελέγχου ΤΥΧΩΝ ποινικών ευθυνών Υπουργών?

1030..Φήμες κυκλοφορούν
ΤΏΡΑ ....οτι η Εισαγγελία ετοιμάζεται να στείλει την δικογραφία στην βουλη!!!!!!!!!!!!!!!

1105.."ΤΟ ΘΕΜΑ"...
Στη Βουλή αποστέλλει σήμερα η Εισαγγελία Εφετών αντίγραφο της δικογραφίας για την υπόθεση του Βατοπαιδίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες για το θέμα αυτό είχαν συζήτηση ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Σωτήρης Χατζηγάκης και ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Γιώργος Σανιδάς και αποφασίστηκε σήμερα η αποστολή αντιγράφου όλης της δικογραφίας στη Βουλή. Η εισαγγελική έρευνα συνεχίζεται κανονικά παρά την αποστολή αντιγράφου της δικογραφίας στη Βουλή.

1148...Κατα πληροφορίες μας
θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη στάσεις εργασίας στο Τραμ...

1230...Reuters. ....
Υπερέβη το όριο του 3% το έλλειμμα της Ελλάδας!!!!, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat .Τα αναθεωρημένα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας ανεβάζουν το έλλειμμα του προϋπολογισμού στο 3,5% το 2007 από 2,8% το 2006, αντί για τις προηγούμενες εκτιμήσεις για 2,8% και 2,6% αντίστοιχα. σχ..πάμε για επιτήρηση?

1338...Χρηματιστήριο Αθηνών...
οι Μάγοι της Ελευθερης Αγοράς Απέτυχαν σε ολους του τομείς
Γ.Δ. 2.079,06 -2,80% 13:38

1400....Σκόνταψε και η κα .Σπυροπουλου
σε ευθύνες υπουργών! Πάντως ο Φάκελος για το Βατοπεδι παει τωρα στην Βουλή. Εν τω μεταξύ πριν λίγο εστάλει έγγραφο κου ΣΑΝΙΔΑ στην
βουλή που εξηγεί τους λόγους για την ΞΑΦΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

1430...Times on Line....Σε ανοικτή....
ψηφοφορία που διεξάγει σημερα το Times με το ερώτημα ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ? τα αποτελέσματα έως την 1433 ήταν...51.6% ΟΧΙ και 48.4% ΝΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!

1500...Reuters .....OMPAMA 10 μονάδες
μπροστά απο τον McCain...ας θυμηθούμε όταν ξεκίνησε ο προεκλογικός αγώνας οι δύο ήταν περίπου ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΙ!!!!!!!!σχ. οι δικοί μας δημοσκοπιστές τα κουνε αυτά?....μήπως κανουν καποιο λάθος

1510....Reuters....τιμη Crude Brend - πετρελαιο το βαρελι διεθνής τιμή- στα 68$.....
σχ. εδώ το βιολί τους στην ΒΕΝΖΙΝΗ ΜΠΡΑΒΟ !!

1520... Χρηματιστήριο Αθηνών....1542....
2.051,54 -4,09%!!....σχ.τι εγινε παπαγαλάκια θα πείτε οπως το 1999 καμμιά κουβέντα για στήριξη?

1530...Κυπριακό Ραδ....
Τη συζήτηση πάνω στη δομή της διακυβέρνησης συνέχισαν σήμερα οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων στο πλαίσιο των απευθείας συνομιλιών. Αυτό δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο Ταγιέ Μπρουκ Ζεριχούν.

1600...Reuters....Oι κολομβιανές αρχές
σε συνεργασία με τις αρχές άλλων χωρών, εξάρθρωσαν ένα διεθνές κύκλωμα ναρκωτικών και «ξεπλύματος βρώμικου χρήματος» το οποίο εκτεινόταν από τη Νότια Αμερική μέχρι την Ασία ,όπως ανακοινώθηκε επίσημα στην πρωτεύουσα της Κολομβίας, Μπογκοτά.

1620 ......Novasport 3
Ευρωλίγκα: ΠAO - Ζαλγκίρις ,,,,, NET Tσάμπιονς Λιγκ: ΠAO - Βέρντερ ,,,,, Νovasport 1 Tσάμπιονς Λιγκ: Ιντερ - Ανόρθωση ,,,,, 13 East (Hot Birds): Real Estate στη συχνότητα 11604 H, Beladi Satellite TV στη συχνότητα 11054 H και YouDem TV στη συχνότητα 11541 V.

1622.......Μονόδρομο αποτελεί
για τον Παναθηναϊκό η νίκη στην αποψινή αναμέτρηση με τη Βέρντερ Βρέμης (21:45, NET και NovaΣΠΟΡ FM 94,6), προκειμένου να διατηρήσει ζωντανό το όνειρο της πρόκρισης στους «16» του Champions League. «Καιρός να νικήσουμε»,Δήλωσε ο Τεν Κατε...........

1633......Με στόχο ένα θετικό
αποτέλεσμα βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (21:15, Mega και NovaΣΠΟΡ FM 94,6) τη Γαλατασαράι, για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου UEFA.

1650.....Reuters...Σε δωδεκάμηνο κατ’ οίκον περιορισμό
και πρόστιμο 5.000 δολαρίων, ήταν η ποινή που επιβλήθηκε στον πρώην προπονητή του στίβου, Τρέβορ Γκρέϊαμ, από το δικαστήριο του Σαν Φρανσίσκο. Ο Γκρέϊαμ κρίθηκε ένοχος για εξαπάτηση των ομοσπονδιακών αρχών, για το ρόλο του στη διανομή στεροειδών αναβολικών σε αθλητές το 2004.

1700......Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βετεράνος παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του Star για την παρουσίαση μιας νέας εκπομπής στην ώρα 11-1. Θα περιλαμβάνει στοιχεία από ριάλιτι με τη συμμετοχή παικτών.

1720......BBC....Τουλάχιστον τέσσερις Ιρακινοί
σκοτώθηκαν και τρεις τραυματίστηκαν σήμερα σε επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο στο κέντρο της Μοσούλης, δήλωσε προς το Γαλλικό Πρακτορείο, ο διοικητής της τοπικής αστυνομίας Χαζάμ Αχμνεντ.

1730...."ΤΟ ΘΕΜΑ"Επί έναν ολόκληρο χρόνο
είχε γίνει ο εφιάλτης των κατοίκων του Βόλου ένας 37χρονος συμβασιούχος του δήμου με πλούσιο… παρελθόν –και παρόν- στους εμπρησμούς οχημάτων και κτιρίων! Η τοπική Αστυνομία τον αναζητούσε κάθε νύχτα σε κεντρικούς δρόμους και στενά, ώσπου κατάφερε τελικά να τον συλλάβει τα ξημερώματα της Κυριακής.

1740....
θέμα της καταβολής του επιδόματος των 3.000 ευρώ στους σεισμόπληκτους και πυρόπληκτους της Ηλείας βρέθηκε στο επίκεντρο αντιπαράθεσης κυβέρνησης-αντιπολίτευσης στη Βουλή.Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι μοίρασε επιδόματα χωρίς πιστοποιητικά και τώρα ζητά επιστροφή των χρημάτων.Στο ίδιο μήκος κύματος και ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Αδ.Γεωργιάδης: «Δώσατε τριχίλιαρα σε δύο συνιδιοκτήτες και τώρα ζητάτε από τον ένα να τα επιστρέψει και την ίδια ώρα ζητάτε και από τους δύο να πληρώσουν κτηματόσημο» σημείωσε.

1755....CNN...Σε τηλεφωνική
επικοινωνία που είχε ο Τζ.Μπους με τον Κινέζο Πρόεδρο ,άκουσε τον Hu Jintao να εκφράζει τις ανησυχίες του για το προβληματικό χρηματοπιστωτικό σύστημα των ΗΠΑ !!!!!!

1800....Ποδόσφαιρο Super Ligua...Οι 15 σύλλογοι
(πλην του Ολυμπιακού που αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα) ενέκριναν ομόφωνα την εκχώρηση των τηλεοπτικών μεταδόσεων στα δύο δίκτυα που πλειοδότησαν στον σχετικό διαγωνισμό.Έτσι, την τριετία 2009-2012 η NOVA (Forthnet) και ο Alpha θα δείχνουν κατ' αποκλειστικότητα τις αναμετρήσεις της Σούπερ Λίγκας, έναντι συνολικού τιμήματος που «αγγίζει» τα 150 εκατομμύρια ευρώ.

1805...Χρηματιστήριο
το σφάξιμο συνεχίζεται...
Γ.Δ. 2.023,92 -5,38% σσσσσσσσ...........ND..sssssss......!!

1810...." χρειαζόμαστε έσοδα"...
Ο Υφ,.Οικον. κ.Α Μπέζας καλεί τους επικεφαλείς των εφοριών να είναι ιδιαίτερα αυστηροί!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!