Το θράσος τελικά περισσεύει

Διαβάσαμε στο makelio την απάντηση ενός από του 50 bloggers ο οποίος είναι στις Βρυξέλλες . Είναι ο e-Lawyer

Διαβάστε και απολαύστε ήθος και θράσος.


Αφού γράφει για τις θέσεις που θα αναπτύξει στην Ευρώπη ,για το σχέδιο ψηφίσματος και άλλα (Διαβάστε τα εδώ όλα) καταλήγει:

Ας μας πει λοιπόν όλος αυτός ο συρφετός που σπάει πληκτρολόγια στις πολυθρόνες του, κάνοντας "κριτική", χωρίς γνώση και χωρίς έρευνα, ενώ εμείς τρέχουμε στην άλλη άκρη της Ευρώπης, αφήνοντας τις δουλειές μας (Δευτέρα και Τρίτη είναι εργάσιμες ημέρες, να υπενθυμίσω και δεν με αποζημιώνει κανείς για την απουσία απο το γραφείο μου και τις εργατοώρες που θα πληρωνόμουν από τους πελάτες μου) σε ποια σημεία συμφωνεί και σε ποια διαφωνεί με τις θέσεις που ήρθα να υποστηρίξω στην Ευρωβουλή και που ήταν τόσο καιρό που τις είχα δημοσιοποιήσει;

Ας μας πει επίσης, για ποιο λόγο θεωρεί ότι δεν έπρεπε να κληθεί το e-lawyer σε αυτή τη συνάντηση με το συγκεκριμένο θέμα που συζητείται αυτές τις ημέρες.

Σχόλιο καφενείου: Επειδή ο καφετζής είναι ο πρώτος που το άνοιξε το θέμα θα μπορούσα να σου πω πολλά. Θα περιοριστώ και εγώ σε λίγα .
Με τι κριτήρια σε διάλεξαν λεβέντη μου για να πας στας Ευρώπας;;;
Αφού είχες δυσκολίες γιατί δεν έστελνες κάποιον άλλο blogger στη θέση σου και θυσιάστηκες;;;;
Επeιδή είμαστε καφετζήδες νομίζεις ότι δεν είμαστε και bloggers;;
Για την επόμενη εκδρομή επειδή έχεις μάλλον τα κονέ πες μου ποιον να ....πιάσουμε για να στείλουμε τον καφετζή για φραπέδες στο εξωτερικό.
Πάντως το θράσος σου περισσεύει.
Οσον αφορά την αποζημίωση που δεν θα σου δώσουν θα σου την στείλω εγώ. Για τις ημέρες που θα λείπεις στας Ευρώπας θα πουλάω τους καφέδες με καπέλο