ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΑΤΟΠΕΔΙΟ

Μας έχει τρελάνει ο άγιος αδερφός εκ Κύπρου με τη μονή του. Κατά ριπάς βγαίνουν τα κτήματα-ανταλλάγματα και άμεσα μεταπωλούμενα σε ουρανοξιστικές τιμές στους ιδιώτες. Αυτοί δεν είναι offshore εταιρεία, η κυπριακή μονή είναι το American Dream της κυβέρνησης των Η.Π.Α. τώρα που απεγνωσμένα αναζητά χρηματοπιστωτικό κολοσσό για να χρηματοδοτήσει τις κρατικοποιήσεις των πτωχευμένων τραπεζών της.

Να δείξει στους χαζοαμερικανούς η μονή Βατοπεδίου πόσο μονή Γατοπεδίου είναι.

Παπουτσωμένα γατόνια που θα τους οδηγήσουν βήμα- βήμα στο πώς να κάνουν σωστές
future investments και πώς να διασφαλίσουν επί αιώνες τα assets τους. Για παράδειγμα, να τους πάνε στο Μεξικό να στήσουν φάμπρικα χρυσόβουλων-μαϊμού και να τους πάρουν τα πετρέλαια για νομή από τις Η.Π.Α.

Για όλους εμάς τους αποσβολωμένους μόνο χριστιανοί δεν είναι οι της μονής. Για μοναχοί δεν κάνουνε αφού ακτήμονες δεν είναι, ενώ μας σκανδαλίζουν και προκαλούν με τον βίο και την πολιτεία τους. Δεν ξεγελιόμαστε ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πίστη και το λόγο του Ιησού. Αν ξαναγύριζε ο Ιησούς στη γη θα τους έδιωχνε κλοτσηδόν από τον Οίκο Του και θα τους έστελνε στον πρωτοξάδερφο τους τον Μεφιστοφελή. Πάντα με την προϋπόθεση ότι θα τους ήθελε και αυτός δίπλα του και δεν θα τους φοβότανε.

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ