Επαγγελματίες ξελογιάστρες

Επειδή τον τελευταίο καιρό έχουν κάνει την εμφάνιση στο καφενείο ξελογιάστρες , όπως λέει και ο gianniotis.gr το ψάξαμε το θέμα για να δούμε τι γίνεται στον άλλο κόσμο.Διαβάστε τι βρήκαμε.

Για προβλήματα καρδιάς, διευκόλυνση διαζυγίων και άλλα ζητήματα ερωτικής φύσεως, υπάρχουν φυσικά οι ειδικοί. Στην Ιαπωνία όμως υπάρχουν και οι επαγγελματίες ξελογιάστρες, οι οποίες προσλαμβάνονται από γυναίκες – ως επί τω πλείστον – για να παγιδεύσουν όσους συζύγους ξενοκοιτάζουν…

Η Κιόκο είναι 20 ετών και έχει εμφάνιση μοντέλου. Στο φίλο της έχει πει ότι είναι γραμματέας, στην πραγματικότητα όμως είναι ξελογιάστρα. Φορά ψηλοτάκουνα, μίνι και ένα πουκάμισο που αναδεικνύει το ντεκολτέ της, ενώ έχει μόνιμα στο πρόσωπό της ένα γλυκό χαμόγελο.

Οι αποστολές της είναι διάφορες, όλες όμως έχουν ένα κοινό παρονομαστή: αναλαμβάνει να διορθώσει τα κακώς κείμενα σε ένα γάμο ή σε μια σχέση μέσω της πλαγίας οδού… Το ρεπορτάζ των ΝΕΩΝ είναι κατατοπιστικό.

Η πρώτη περίπτωση είναι ένας 40χρονος άνδρας, ο οποίος είναι παντρεμένος 20 χρόνια και έχει ένα γιο 19 ετών. Συχνά χτυπά τη γυναίκα του, αλλά αρνείται πεισματικά να της δώσει διαζύγιο. Εδώ επεμβαίνει η Κιόκο. Τον γνώρισε «τυχαία» στο δρόμο, όταν του ζήτησε οδηγίες. Έκτοτε άρχισαν να ανταλλάσσουν πονηρά SMS και κατέληξαν να συχνάζουν σε ξενοδοχεία που νοικιάζουν δωμάτια με την ώρα. Έχοντάς τον αποπλανήσει, θα τον αναγκάσει να ζητήσει μόνος του διαζύγιο.


Προσοχή σε όλους τους θαμώνες . Κυκλοφορούν και εδώ επαγγελματίες ξελογιάστρες