Σε κλινική αποτοξίνωσης από το sex ο πρωταγωνιστής των X-Files

Σε κλινική αποτοξίνωσης μπήκε ο πρωταγωνιστής των «X-Files» David Duchovny και ζητά "σεβασμό και διακριτικότητα" καθώς προσπαθεί να ξεπεράσει το πρόβλημα με την οικογένειά του.

Η ζωή μιμείται την τέχνη στην περίπτωση του David Duchovny, που όπως ανακοίνωσε, αποφάσισε να ακολουθήσει θεραπεία καθώς είναι εθισμένος…

Σε τι είναι εθισμένος, θα αναρωτηθείτε.. Όχι στα συνήθη, ναρκωτικά και αλκοόλ αλλά στο σεξ. Μάλιστα βρίσκεται ήδη σε κλινική αποτοξίνωσης για να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Ο Duchovny αυτή την εποχή υποδύεται έναν ερωτύλο σεναριογράφο του Χόλιγουντ που δεν αφήνει θηλυκό να περάσει από δίπλα του, στην τηλεοπτική σειρά «Californication», σ’ ένα ρόλο για τον οποίο βραβεύτηκε τον προηγούμενο Ιανουάριο με Χρυσή Σφαίρα, ως καλύτερη κωμική ερμηνεία.

«Μπήκα οικιοθελώς σε κλινική προκειμένου να ακολουθήσω θεραπεία για εθισμό στο σεξ. Ζητάω σεβασμό και διακριτικότητα για τη σύζυγο και τα παιδιά μου, καθώς προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση σαν οικογένεια», ήταν τα ακριβή λόγια της ανακοίνωσης που διάβασε ο εκπρόσωπος του ηθοποιού.

Ο 48χρονος Duchovny είναι εδώ και έντεκα χρόνια παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Tea Leoni («Jurassic Park ΙΙΙ») και έχουν μια 9χρονη κόρη και έναν 6χρονο γιο.


Ευθύλογε τ'ακούς;; Μήπως χρειάζεται να βρω την διεύθυνση της κλινικής;;Αχρείαστη να είναι αλλά με την συμπεριφορά σου , μάλλον θα την χρειαστείς!!!