Γ ι ά ν ν ε ν α:… H πόλη που τρώει τους ... ευεργέτες της...!!!

Γράφει ο: gianniotis.gr

Επανέρχομαι σε συνέχεια προηγούμενης ανάρτησης,(Διάβασε εδώ) αναφορικά με το επίμαχο θέμα που συγκλονίζει μια ολόκληρη πόλη, όχι ως θιγόμενος δημότης, αλλά ούτε και ως υποστηρικτής ή συνήγορος του νυν δημάρχου κ. Νίκου Γκόντα.
Ο ίδιος άλλωστε ως νομικός, δεν θα είχε χρεία της όποιας υπερασπιστικής κίνησης του οποιουδήποτε, προς το πρόσωπό του.
Επειδή από την χώρα μας δεν πρόκειται να εκλείψει ποτέ η σκοπιμότητα, η οποία στην πόλη των Ιωαννίνων περισσεύει, είναι πολύ φυσικό όταν αντιπαρατίθενται δύο απόψεις κατευθυνόμενες από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, να μη συγκλίνουν πουθενά και για κανέναν λόγο.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι ο Νομός Ιωαννίνων και ιδιαίτερα η πρωτεύουσά του, να βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της Ευρώπης από άποψη γενικών υποδομών και ανάπτυξης σε όλους τους τομείς.

Και για την ιστορία:

Ο προκάτοχος του νυν δημάρχου κ. Αναστάσιος Παπασταύρος, Αρχιτέκτων - Μηχανικός το επάγγελμα, υπήρξε ένας από τους διατελέσαντες Δημάρχους της πόλης, ο οποίος κατά την θητεία του "κυνηγήθηκε" όσο κανένας άλλος από την τότε αντιπολίτευση, παρά την τεράστια προσφορά του.
Η ίδια αντιπολίτευση με διαφορετικά όμως πρόσωπα "λειτουργεί" και σήμερα.
Ίδια από άποψη νοοτροπίας, υποτιθέμενης κουλτούρας, αντίληψης και φιλοσοφίας.
Προσωπικά θα την χαρακτήριζα όχι μόνο ίδια, αλλά χειρότερη αλλά και ιδιαιτέρως επικίνδυνη.
Η σημερινή αντιπολίτευση που "σταύρωνε" κάποτε τον κ. Παπασταύρου, σήμερα πλέκει το εγκώμιό του, όπως θα κάνει πολύ αργότερα και για τον κ. Γκόντα.
Θεωρώ τον Δήμαρχο Ιωαννίνων κ. Γκόντα, καθώς και τον Νομάρχη κ. Καχριμάνη που εκλέχτηκαν
και οι δύο δια δεύτερη φορά, και μάλιστα από τον πρώτο γύρο, ως τους πιο άτυχους "τοπικούς άρχοντες", διότι πέραν των όποιων προβλημάτων που έχουν να αντιμετωπίσουν, θα πρέπει να αντισταθούν στην αντιπαλότητα, αλλά και στην εχθρότητα που μονίμως υποβόσκει και ευθέως εκφράζεται από τους πολιτικούς τους αντιπάλους, με ότι αυτό συνεπάγεται για την τοπική κοινωνία.
Εάν τα αναγραφόμενα κατά του δημάρχου κ. Γκόντα, ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα, έστω και κατ’ ελάχιστο, τότε η τύχη του προφανώς θα ήταν διαφορετική.
Δόξα τω Θεώ και Εισαγγελείς υπάρχουν στην πόλη, και άριστα το καθήκον τους επιτελούν.
Όλο και κάποια καταγγελία, ή κάποιο ...αυτεπάγγελτο αδίκημα θα υφίστατο ...!!!

Και κάτι τελευταίο σαν υστερόγραφο.:

Περιφερειακοί Δήμαρχοι κ.λ.π. Δημοτικοί σύμβουλοι του Νομού Ιωαννίνων που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ, καθώς και λοιποί φορείς της ιδίας αποχρώσεως, συγκεντρώνουν υπογραφές για να …αποτρέψουν την απομάκρυνση του "γαλάζιου" περιφερειάρχη…!!!

Το μόνο που μένει να πω είναι:

Έλα μ ...στον τόπο σου, και εν προκειμένω στα Ιωάννινα..!!!

Μετά τιμής.
gianniotis.gr