Ποιός είναι ο εφοπλιστής της υπόθεσης Παυλίδη..

blogathinaios.blogspot.com/

Την 09/05/2006 ο κ. Γκάλης Νικόλαος μεταβίβασε το πακέτο των μετοχών του στις αδερφές Μελίνα, Μαρία και Ελένη Μανούση. Οι ως άνω μέτοχοι ανήκουν στην οικογένεια Φωτίου Μανούση, η οποία δραστηριοποιείται ήδη από το 2001 στον τομέα της ναυτιλίας και ειδικότερα της ακτοπλοΐας μέσω του ομίλου
SAOS FERRIES.
Η Γενική Συνέλευση των μετόχων της 10ης Ιουνίου 2007, αποφάσισε τη συγχώνευση με απορρόφηση της ΣΑΟΣ ΑΝΕΣ από την ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ ΚΕΝΤΡΑ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ Α.Ε., τη μεταβολή της έδρας και της επωνυμίας της εταιρίας, την επέκταση του σκοπού της καθώς και τη μεταβολή ή την κατάργηση άρθρων του καταστατικού της εταιρίας. Έτσι, μεταβάλλεται η επωνυμία της εταιρίας από ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ ΚΕΝΤΡΑ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ Α.Ε. σε ΣΑΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ και νέα έδρα της εταιρίας ορίζεται η Καμαριώτισσα Σαμοθράκης του νομού Έβρου. Mε απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης (αρ. πρωτ. Κ2-9831/10.07.2007) εγκρίθηκε η συγχώνευση των δύο εταιριών με απορρόφηση της ΣΑΟΣ ΑΝΕΣ από την ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ ΚΕΝΤΡΑ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ Α.Ε. καθώς και όλων των μεταβολών και τροποποιήσεων του καταστατικού της εταιρίας που απαιτούνται μετά την εν λόγω συγχώνευση.(saos.gr)

O Γκάλης πούλησε την εταιρεία του στην ουσία στην SAOS του εφοπλιστή Φ.Μανούση που κατά δήλωσή του έδωσε 1 εκ.ευρώ σε συνεργάτη του πρώην υπουργού tης Ν.Δ.

Τα πλοία του εφοπλιστή κινούνται σε άγονες γραμμές!

Αθηναίος