Ούτε με το Θέμο , Ούτε με το Μάκη . Ακούστε ένα τραγουδάκι

Επειδή τον τελευταίο καιρό έχει φουντώσει η αντιπαράθεση Μάκη - Θέμου και έχει ανοίξει δημόσιος διάλογος , θέλουμε να καταθέσουμε και την δική μας άποψη και να εξηγήσουμε την θέση μας.

Δεν μας αφορά το ΘΕ ΜΑ τους. Δεν μας ενδιαφέρει να μάθουμε ,ποιος είναι ο κομιστής διότι πολύ καλά ξέρουμε ότι οι περισσότεροι μεγαλοδημοσιογράφοι και μεγαλοεκδότες είναι συχνά κομιστές προς την εκάστοτε εξουσία.

Δεν μας ενδιαφέρει ποιος είναι ο εθνικός ρουφιάνος διότι γνωρίζουμε καλά ότι , όταν τα μηδενικά στο τέλος του ποσού είναι πολλά ,πολύ εύκολα βρίσκεις ρουφιάνους για να κάνεις την δουλειά σου.


Μας προκαλεί τον οίκτο ο ένας , όταν τον βλέπουμε έξω από τα εισαγγελικά γραφεία με κρύα προκάτ αστεία να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, Μας προκαλεί επίσης απέχθεια ο άλλος , όταν με ύφος εκατό καρδιναλίων κατακεραυνώνει τους πάντες ως ο μόνος έντιμος επί γης.


Προτιμούμε να θυμόμαστε τον έναν σαν μαύρη τρύπα στην ελευθεροτυπία και τον άλλο σαν Ταρζάν πριν τις porche και τις επαύλεις.

Αφιερώνουμε και στους δύο ένα τραγούδι που εξηγεί γιατί γίνονται όλα αυτά .Ακούστε το

Gia ta lefta ta kaneis ola - antypas

Αρνούμαστε επίσης να πάρουμε μέρος στο διαδικτυακό πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο στρατό του Μάκη και στο στρατό του Θέμου.

Οι μεν ροκανίζουν την υπομονή μας , οι δε κουρντίζουν τη λογική μας. Εξάλλου αυτός ο πόλεμος δεν είναι δικός μας.

Θέλουμε όμως να πάρουμε σαφή θέση για την μήνυση του Θέμου στο troktiko καθώς και τις άλλες αγωγές προς διάφορα blogs.

Κύριοι της εξουσίας ( Πολιτικής , Μιντιακής , Οικονομικής και όχι μόνο)να ξέρετε ότι με αγωγές και μηνύσεις δεν σταματιέται το ποτάμι των blogs που σε λίγο καιρό θα γίνει τσουνάμι και θα αποκαλύπτει συνεχώς τις πομπές σας και θα προσπαθήσει να ξεπλύνει τη μπόχα σας. Το μόνο που κάνετε είναι να γίνεστε περισσότερο γραφικοί. Να ξέρετε ότι δεν υπάρχουν όρια στην ενημέρωση και στην άποψη . Όπως ακριβώς δεν έχει όρια η βλακεία σας και ο φαταουλισμός σας.

Ταυτόχρονα για όλους εμάς τους blogers πρέπει να είναι απαγορευτικό "Ο - σε διατεταγμένη υπηρεσία - εξευτελισμός και η διαπόμπευση ανθρώπων και απόψεων για ίδιον όφελος και ανομολόγητους προσωπικούς σκοπούς"

Στείλτε μας τις απόψεις σας και θα τις αναρτήσουμε στο καφενείο