ΘΥΜΗΘΗΚΑ

Αγαπητέ Καφετζή

Σεβόμενος τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας άφησα να περάσουν κάποιες μέρες από την επέτειο της αποκατάστασής της Δημοκρατίας και την σχετική γιορτή που παρακολουθήσαμε στα ΜΜΕ . Να κοπάσει και ο θόρυβος από τους ύμνους ,όλων των πολιτικών παραγόντων,σχετικά με την ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας .
Περίμενα για να εκφράσω και τα δικά μου , πολύ γκρινιάρικα ίσως , αισθήματα που μου προκάλεσε η ομιλία του Προέδρου μας .
Θυμήθηκα πολλά γεγονότα και καταστάσεις , από μια εποχή που ο ίδιος ο σημερινός μας Πρόεδρος ήταν ,με πρωθυπουργό τον συχωρεμένο Ανδρέα Παπανδρέου ,στην κυβέρνηση της χώρας .
Θυμήθηκα ότι διαφθορά δεν είναι μόνο όταν κάποιος πολιτικός πάρει ''μίζες'' για να σπρώξει τα συμφέροντα κάποιου επιχειρηματία .
Θυμήθηκα ότι διαφθορά είναι όταν κάποιος πολιτικός προωθεί στην πολιτική πυραμίδa στελέχη του κόμματός του μόνο επειδή συνουσιάστηκε με τις συζύγους των
Θυμήθηκα
ότι διαφθορά είναι όταν κάποιος πολιτικός ικανοποιεί θεσμικά αιτήματα μιας συγκεκριμένης συντεχνίας μόνο επειδή συνουσιάζεται με κάποιο νεαρό μέλος της συντεχνίας που κάλλιστα μπορούσε να ήταν ... εγγονή του !!!
Θυμήθηκα
ότι διαφθορά είναι όταν ένας πολιτικός ξεφτιλίζεται για ένα ''κωλόσπιτο'' .
Θυμήθηκα ότι είναι ξεφτίλα για έναν υπουργό να βαστά ''φανάρι'' προκειμένου η ''εγγονούλα'' να μπορεί ,εν πτήσει , να ''γονατίζει'' μπροστά σε κάποιον καθήμενο ηγέτη. Και είπεν ο Ιησούς : ''Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω ''
Γιαυτό και οι Γραμματείς και Φαρισαίοι (οι τότε Δεσποτάδες) τον σταύρωσαν .

Καλημέρα σε όλους
Με εκτίμηση

''PASOK poisonous''