Το shock της Τήλου

Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος


Όχι. Ότι έγινε στην Τήλο μόνο τυχαίο δεν ήταν . Είχε καλά προσχεδιαστεί.. Παντού. Σε όσες χώρες οι εκτελεστικές τους εξουσίες υποτάχθηκαν σε αυτό τον προκλητικό εκβιασμό των κοινωνιών τους από ένα διαστρεμμένο υποσύνολό τους.. Τους ομοφυλόφιλους. Πρόκειται για άτομα τα οποία με τον καιρό απόκτησαν δύναμη οικονομική και παρεισέφρησαν στα κέντρα ελέγχου των λαών με το αποτέλεσμα που όλοι πρόσφατα παρακολουθείτε στους δέκτες σας. Να γίνουν θέμα. Πρώτο θέμα. Γιατί αυτό επιδίωκαν. Να επιβάλλουν την ηθική τους θεσμοθετώντας την. Κάτι που αποδείχθηκε πως δεν είναι και τόσο δύσκολο αφού η άτυπη ηγεσία τους κατέχει την δυνατότητα να πληρώσει γι αυτό.

Οι πρωτοπόροι τους ζητώντας απεγνωσμένα κοινωνικές συμμαχίες επικαλούνται επιπλέον διώξεις τις οποίες και αντιπαραβάλλουν με εκείνες άλλων μειονοτήτων. (Των Εβραίων από τον Χίτλερ για παράδειγμα. Και τρομάζουν ακόμη περισσότερο. Γιατί όλοι διαπιστώσαμε ποια ακριβώς ήταν η χιτλερική εξέλιξη των Εβραίων σε παγκόσμια κλίμακα. Οι Παλαιστίνιοι το έζησαν και το ζουν στο πετσί τους. ) Συμμαχίες που τις αρπάζουν εκβιαστικά πατώντας πάνω στο χαλί της οικονομικής τους δύναμης. Γι αυτό πλην ελαχίστων εξαιρέσεων οι διανοούμενοι σιωπούν ενώ αντιθέτως επιστρατεύτηκε μια σειρά γνωστών ψυχιάτρων ( μεταξύ αυτών και φίλος μου) για να τους εφοδιάσει με επιχειρήματα. Είναι ασθενείς διαλαλούν ψευδόμενοι σε όλους τους τόνους, γνωρίζοντας καλά πως μόνο το 1% αυτών αδικήθηκε από την φύση. Οι υπόλοιποι έπεσαν θύματα των προτύπων που χρόνια τώρα προβάλλει η τηλοψία.

Όμως γιατί αυτός ο πανικός; Γιατί να διεκδικούμε σήμερα την κατάκτηση του αυτονόητου; ‘Ότι δηλαδή οι νομοθέτες σε όλο τον πλανήτη όταν θεσμοθετούσαν τον γάμο, φυσικά και εννοούσαν την σύζευξη μεταξύ ετερόφυλων. Υπάρχει εξήγηση που κανείς δεν ακουμπά. Η συντριπτική πλειοψηφία γιατί την αγνοεί ή ακόμη χειρότερα γιατί φοβάται. Και η αισχρή μειοψηφία γιατί μετέχει του σχεδίου μετάλλαξης των κοινωνιών σε κλώνους!

Και εξηγούμαι. Ο γάμος μεταξύ δύο ετερόφυλων καταξιώθηκε ως ηθικός γιατί οδηγεί στην φυσική αναπαραγωγή του ανθρώπινου είδους που δημιουργεί μια νέα ποιότητα ζωής. Ο γάμος μεταξύ δύο ομοφυλόφιλων αποκρούεται ως ανήθικος γιατί οδηγεί στον μαρασμό των ανθρώπων. Στον θάνατο. Αφού λοιπόν η τεχνολογία δια των κλώνων έλυσε το πρόβλημα της αναπαραγωγής, γιατί να μην καταστεί ανήθικος ο πρώτος και ηθικός ο δεύτερος; Αυτό είναι το ζήτημα και το ζητούμενο από τους ... διαφορετικούς!

Ευγένιος Ανδρικόπουλος