Βουλευτές συγχαίρουν το Σκουλά για την αποκαθήλωση Σημίτη

"Είναι φανερό ότι στο ΠαΣοΚ επικρατούν ισορροπίες τρόμου. Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί στο κίνημα είναι και η σύσκεψη που συγκάλεσε στο γραφείο του την περασμένη Πέμπτη το βράδυ ο βουλευτής Χάρης Καστανίδης . Παρόντες ήταν οι βουλευτές Χρ. Αηδόνης , Ι Σκουλάς , Μ Μπόλαρης , Αθ. Μωραίτης Ι Δριβελέγκας , Απ. Κατσιφάρας , Μιχ. Τιμοσίδης Θ. Τζάκρη και Β. Εξαρχος.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι βουλευτές συμφώνησαν να συνομιλούν τακτικά , αναφέρθηκαν στην ανάγκη να στηριχθεί ο πρόεδρος καθώς κυκλοφορούν σενάρια υπονόμευσης και απένειμαν εύσημα στον κ. Σκουλά για την πρωτοβουλία του να αποκαθηλώσει τη φωτογραφία του κ. Σημίτη στα γραφεία της Νομαρχιακής επιτροπής Ηρακλείου" (Βήμα 29-6-08)

Σχόλιο καφενείου:
Εμείς δεν πιστεύουμε ότι είναι αλήθεια και περιμένουμε τη διάψευση του Χάρη . Το τελευταίο καιρό ακολουθούσε μια πορεία νηφάλια και συμφιλιωτική. Από τους "άρπαγες της εξουσίας" που είχε πει τον προηγούμενο Νοέμβρη στις εσωκομματικές εκλογές , είχε αλλάξει και σύμφωνα με πληροφορίες μας έπαιξε σημαντικό ρόλο να μην διαγραφούν Παπαδόπουλος Αλευράς και οι υπόλοιποι.

Πως γίνεται τώρα να συγχαίρει το Σκουλά για την αποκαθήλωση του Σημίτη, μας φαίνεται πολύ περίεργο. Χάρη δεν ξέρεις , όταν αποδοκιμάζεις το παρελθόν σου αποδοκιμάζεις τον εαυτόν σου;;; ( Χάρη ρίξε μια ματιά στη φωτογραφία για να θυμηθείς το παρελθόν)
Ασε το άλλο , μαζεύτηκαν λέει για να στηρίξουν τον πρόεδρο τους . Καλά αυτό δεν είναι αυτονόητο για τους βουλευτές , πρέπει να μαζεύονται δέκα δέκα για να το κάνουν; Μια εξήγηση μας έρχεται στο μυαλό . Μήπως ο Χάρης ανοίγει το βηματισμό του για την μεταπαπανδρεική εποχή που βλέπει ότι έρχεται και θέλει να προλάβει τον Παπουτσή
που έχει πάρει κεφάλι