κ. Καραμανλή…!!!, ετοιμάσου για τρίτη…τετραετία…!!!

Έτσι τα…βλέπω…!!!

Γράφει ο: gianniotis.gr

Η έλλειψη πολιτικής υπευθυνότητας από μέρους του αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και η ασυντόνιστη τακτική που ακολουθούν τα "πρωτοκλασάτα" στελέχη του κόμματος (ή του …κινήματος;), θα δώσουν την ευκαιρία στην κ. Καραμανλή να μονοπωλεί επί σειρά ετών ακόμη και να παίζει μόνος του στην πολιτική αρένα.

Από τον ίδιο, δεν χρειάστηκαν και ιδιαίτερες προσπάθειες για να ρίξει όλους τους πολιτικούς του αντιπάλους και τα κόμματα της Αντιπολίτευσης στο …καναβάτσο.

Σκόνταψαν μόνοι τους και πέσανε στα…σχοινιά της γωνίας.

Και άντε να σηκωθείς από κει.

Και καλά σηκώνεσαι, το θέμα είναι πως στέκεσαι όρθιος μετά.

Ο Τσίπρας παίζει το δικό του παιχνίδι και καλά κάνει. Θέλει να δοκιμάσει την δύναμή του, με την αυτόνομη κάθοδο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Από κει μετά βλέπουμε.

Ο Γιωργάκης γαντζώθηκε στην αρχηγία του ΠΑΣΟΚ, και με την στήριξη των πολιτικών γεροντολόγων του …κινήματος – ένεκα Ανδρέα –, δεν λέει κάνει βήμα πίσω. Θεωρεί τον εαυτό του ως γνήσιο “πολιτικό κληρονόμο” του πατέρα του, επικαλούμενος παράλληλα και τις δήθεν δημοκρατικές …διαδικασίες που του έδωσαν την αρχηγία.

Ο Βενιζέλος, αφού βρήκε το…ευαίσθητο σημείο του Γιωργάκη, του βάζει διαρκώς τρικλοποδιές, και δεν λέει να του πάρει το …καλάμι από τα χέρια. Ρίχνει για δόλωμα την δήθεν επιθυμία του αείμνηστου Ανδρέα, ότι και καλά το κόμμα πρέπει να κατέβει αυτόνομο στις εκλογές. Παγίδα ολκής, με σκοπό να …τσιμπήσει ο Γιωργάκης.

Ο ίδιος όμως καραδοκεί στη γωνία, με την σιγουριά που του δίνει η βέβαιη ήττα του ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες εκλογές.

Είναι ο μόνος που πιστεύει, ότι ο Γιώργος μετά τις εκλογές, θα πάρει την θέση της "πεσούσης δρυός". Όλοι οι άλλοι στο ΠΑΣΟΚ "ελπίζουν" …υποκριτικά.

Το βαρύ …πυροβολικό του κινήματος που ακούει στο όνομα Πάγκαλος, που ενώ έχει σώμα αρκούδας και μυαλό γάτας, σίγουρος ων για την ήττα του Γιωργάκη, προτείνει δήθεν συνεργασίες με τον ΣΥΡΙΖΑ, για να αποδείξει στον …αρχηγό του, ότι δήθεν συμπλέει με αυτόν. Κατά βάθος ηδονίζεται με την πτωτική του …πορεία.

Και μη μου πείτε όχι. Κάποτε ευθέως του έριχνε τα… "εξ αμάξης".

Μη νομίσετε ότι ξεχάσαμε την Αλέκα. Αυτή αγωνίζεται για να ενώσει τους… προλετάριους όλου του κόσμου. Η αντιπολιτευτική της στάση βρίσκεται στον παλιό της, τον (…κακό…) καιρό. Και κανένας από το κόμμα της δεν μπορεί να φέρει αντίρρηση.

Το πρωτόκολλο του Περισσού προβλέπει…γκιλοτίνα. Σε διαφορετική περίπτωση θα έβλεπα την …φτωχή κομμουνίστρια κα Λιάνα, ως βδέλλα στο σβέρκο της.

Πρωθυπουργέ Κωστάκη, με αυτά τα δεδομένα, πάρε φόρα και ψήφισε ότι αντιλαϊκό νομοσχέδιο θα μπορούσε να περάσει εκλεγμένη κυβέρνηση.

Τα κόμματα που σε αντιπολιτεύονται, χάσανε την …πυξίδα τους.

Που να φανταζόμουνα κι’ εγώ, ότι η πιο ισχνή πλειοψηφία των 152 εδρών, θα ήτανε μία από τις πιο ισχυρές κυβερνήσεις της…Ευρώπης.

Τυχερέ Κωστάκη, όλοι για σένα δουλεύουνε, κι’ εσύ μας το ανταποδίδεις, με το να μας …δουλεύεις.

Να είσαι καλά…!!!

gianniotis.gr