Συνελήφθη ο Γιάννης Παπαμιχαήλ για ναρκωτικά και οπλοφορία

Με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, καθώς επίσης και με αυτή της οπλοφορίας, συνελήφθη στο σπίτι του στα Μελίσσια, στην Λεωφόρο Πεντέλης, ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Γιάννης, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Αστυνομικοί δέχτηκαν κλήση από τον κ. Παπαμιχαήλ να μεταβούν στο σπίτι του, καθώς όπως ισχυρίστηκε δεχόταν απειλές για τη ζωή του από έναν Αλβανό, τον οποίο και κατονόμασε στην αστυνομία.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ πίστεψε ότι ήταν ο άνθρωπος που τον απειλούσε και εμφανίστηκε με όπλο. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και σε κατ'οίκον έρευνα εντόπισαν 2,5 γραμμάρια κοκαΐνης, 50 χάπια και σφαίρες.

Μάλιστα, από την έρευνα προέκυψε ότι είχε λήξει η άδεια οπλοφορίας του και δεν είχε κάνει ενέργειες για να την ανανεώσει.

Έχουμε νεώτερες εξελίξεις στην υπόθεση και τις δημοσιεύουμε: Τριήμερη αναβολή ζήτησε και πήρε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, προκειμένου να ετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή. Λίγη ώρα αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.