Τελικά…ο "κύβος…ερίφθη"... !!!

Έτσι τα …βλέπω…!!!

Γράφει ο: gianniotis.gr.

Το απαγορευμένο δια της Εισαγγελικής παρέμβασης, και το νομικά και συνταγματικά ακατοχύρωτο, έγινε τελικά … πραγματικότητα.

Σήμερα (03.06.08) και την ώρα που κοιμούνται …τα πουλιά περί την 07.00΄ πρωινή, πραγματοποιήθηκαν φαντάζομαι με …μεγαλοπρέπεια, οι δύο πρώτοι γάμοι μεταξύ ομοφυλόφιλων στο νησί της Τήλου.

Κύριε Δήμαρχε της Τήλου, μήπως το νησί σας εξέλεξε επειδή τινάζετε την ανθισμένη αχλαδιά; (Συγνώμη αμυγδαλιά λέει το άσμα).

Παρών στην …κοινωνική αυτή εκδήλωση, ο "πανταχού παρών" και εκπρόσωπος της …"ανδρικής" αντιπροσωπείας των gay, μίστερ Βαλλιανάτος.

Φαντάζομαι χλύδα, μπουμπουνιέρες, κουφέτα, σαμπάνιες, μπουφέδες, άφθονο και πανάκριβο ρύζι parboiled, κ.λ.π.…συναφή.

Να μπορούσα να ήμουνα από μεριά και …τι στον κόσμο.!!!

Θα έπαιρνα κι’ εγώ ένα κομμάτι από την δημοσιότητα, αφού για να την αποκτήσω δεν θα υπήρχε άλλος τρόπος, παρά μόνο, να δήλωνα gay.

Τώρα κύριοι νεόνυμφοι που συνηδειτοποιήσατε και αναλάβατε τις …ευθύνες του γάμου σας, και που πατήσατε το πόδι ο εις του άλλου, σας εύχομαι κι’ εγώ από καρδιάς να ζήσετε, να ευτυχήσετε και καλούς… απογόνους.

Και επειδή μέχρι στιγμής κανένας δεν ασχολήθηκε μαζί μου, θα προκαλέσω μόνος μου την κοινή γνώμη και θα προσπαθήσω να γίνω κι’ εγώ …γνωστός, αποκτώντας κι’ εγώ επιτέλους λίγη …δημοσιότητα.

Θα επιδιώξω να γίνω κουμπάρος σας…αναλαμβάνοντας την βάπτιση του καρπού του έρωτά σας. Αρκεί να με …προτιμήσετε.

Σας ορκίζομαι ότι θα δεχθώ.

Και τώρα στο θέμα μας, που στις κατινίστικες εκπομπές του μεσημεριού θα γίνει "ανάθεμα".

Καφετζή τρέξε να προλάβεις την δημοσίευση, πριν μας προλάβουν άλλοι.

Και εσείς κουλτουριάρηδες, αφήστε τα περί δήθεν…ρατσισμού από μέρους μου, γιατί έχω κι’ εγώ το δικό μου μέτρο και τα όρια μου στην κοινωνική …ξεφτίλα.

Ρε ρετάλια, δεν σας φτάνει η κοινωνική περιθωριοποίηση στην οποία βρίσκεστε, θέλετε να μας μπείτε και …καβάλα;

Βρε ανώμαλα όντα δεν σας φτάνει η συμβίωση, η συγκατοίκηση και το γεγονός ότι η κοινωνία αποδέχεται τα βίτσια σας, θέλετε να μας αποδείξετε ότι εσείς είστε οι νορμάλ και εμείς οι ανώμαλοι;

Ρε Βαλλιανάτε, υπάρχει "άνδρας" που συνευρίσκεται μαζί σου;

Στείλε μου μια φωτογραφία αυτού του Χριστιανού για να δω μήπως είναι…τυφλός.

Ο δικός σου γάμος πότε θα γίνει;

Και επειδή υποθέτω ότι θα είναι και αυτός πολιτικός, δεν θα σου ευχηθώ καλά…στέφανα, γιατί φοβάμαι μη παρασυρθώ και πω να συνοδεύονται από …μωβ κορδέλες…

Λίγο φιλότιμο ρεεεεεε…..