Ωδινεν Λάουντρουπ και ..έτεκεν Σκίμπε;;;;

Στην Αθήνα βρέθηκε τη Δευτέρα ο Μίχαελ Σκίμπε και συζήτησε με τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας. Οι δύο πλευρές τα είπαν σε καλό κλίμα για περίπου δύο ώρες στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και οι «πράσινοι» έμειναν ικανοποιημένοι από τις σκέψεις του 43χρονου τεχνικού.

Πλέον ο τέως τεχνικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν περιμένει την τελική απάντηση των «πρασίνων», το αργότερο μέχρι την Τρίτη, αφού πρώτα ο Παναθηναϊκός ολοκληρώσει τον κύκλο των επαφών με τους άλλους υποψήφιους προπονητές. Αργά το βράδυ της Δευτέρας ο Κώστας Αντωνίου και ο Γιάσμινκο Βέλιτς θα συναντούσαν τον Χενκ Τεν Κάτε ενώ την Τρίτη θα γίνει το ραντεβού με τον Αλέν Περέν, που είναι στην πόρτα της εξόδου από τη Λυών.

Οι σημερινές εξελίξεις δείχνουν ότι η περίπτωση του Μίκαελ Λάουντρουπ ναυαγεί, αφού η πλευρά του Δανού προπονητή μάλλον χρησιμοποίησε τον Παναθηναϊκό, στην προσπάθεια να προσελκύσει άλλες προτάσεις από καλύτερα πρωταθλήματα. Παράλληλα δεν έχει αποκλειστεί και η περίπτωση του Ισπανού Βίκτορ Φερνάντεθ, ενώ ο Τόμας Ντολ απέρριψε την πρόταση του «τριφυλλιού».