Μια άθλια Eurovision με νικήτρια τη… Ρωσία!

 
Ο 68ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, ο οποίος διεξάγεται στο Μάλμε της Σουηδίας, επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά το εξής: Πλέον δεν μιλάμε για «διαγωνισμό «τραγουδιού», αλλά για διαγωνισμό αθλιότητας και ξεπεσμού.

Και τι δεν βλέπουν τα μάτια μας σε αυτό το τραγελαφικό θέαμα: Σατανιστές, ξεβράκωτους, ατάλαντους με μοναδικό προσόν… τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό, νέους και νέες που στο βωμό του lifestyle και των όσων επιβάλλουν οι νέοι καιροί και τα νέα ήθη, θυσιάζουν την αξιοπρέπειά τους και εξευτελίζονται.

Δεν θα ήταν υπερβολή να σκεφτεί κανείς ότι μοναδική κερδισμένη αυτού του «διαγωνισμού», είναι… η Ρωσία που δεν συμμετέχει σε αυτό το αίσχος, καθότι οι δυτικοί φωστήρες αποφάσισαν ότι… βλάπτει σοβαρά την υγεία και την απέκλεισαν λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Φωστήρες, οι οποίοι δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να συμμετέχει το Αζερμπαϊτζάν παρότι έχει διαπράξει γενοκτονία, αλλά και η Τουρκία, η οποία κατέχει εδώ και 50 χρόνια το 1/3 μιας ευρωπαϊκής χώρας.

  • Δείτε και κάποιες χαρακτηριστικές αντιδράσεις στο Twitter για το «θέαμα» στη Malmö Arena, αλλά και τα σχόλια για την κάλυψη της ΕΡΤ: