Ο Μεϊμαράκης έτοιμος για πόλεμο!

 
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι πρώην πρόεδρος της Ν.Δ., πρώην υπουργός, πρώην βουλευτής και νυν ευρωβουλευτής. Υπερασπίζεται τον δυτικό τρόπο ζωής περνώντας μέγκλα στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο.

Η ζωή του, γενικά, περιβάλλεται από πυκνό μυστήριο. Δεν είναι λίγοι οι υποψήφιοι διδάκτορες του Ιστορικού Αρχαιολογικού Τμήματος πολλών πανεπιστημίων Ανατολής και Δύσης που αναζητούν, σαν σε κυνήγι θησαυρού, να ανακαλύψουν τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, την τοποθεσία της Ατλαντίδος και, φυσικά, το επάγγελμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη πριν γίνει επαγγελματίας νεοδημοκράτης.

Χαλάλι του ο κόπος των ιστορικών και των αρχαιολόγων. Ο 70χρονος ευρωσωτήρας ακόμα μασάει σίδερα και φτύνει ατσαλόπροκες. Εχοντας κατά νου τον κίνδυνο της γενικευμένης ανάφλεξης στη Μέση Ανατολή, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης απηύθυνε σκληρή προειδοποίηση στους εχθρούς του ΝΑΤΟ:

«Είμαστε κράτος-μέλος του ΝΑΤΟ, είμαστε ενεργό μέλος της Ε.Ε., και αυτό σημαίνει ότι, αν μας ζητηθεί, πρέπει να ανταποκριθούμε ώστε να βοηθήσουμε να εξασφαλίσουμε την ειρήνη ακόμη πιο γρήγορα. Και πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι εμείς θα υπερασπιστούμε τις αρχές, τις αξίες μας, τον δυτικό τρόπο ζωής και είμαστε έτοιμοι να αφήσουμε τον καναπέ και να μπούμε πρώτοι στην πρώτη γραμμή της μάχης».

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι τον τελευταίο καιρό μάς έχουν δημιουργηθεί μερικές απορίες αναφορικά με τον «δυτικό» τρόπο ζωής, και καλό θα είναι να μας τις λύσει ο κ. Μεϊμαράκης:

1.Ο εποικισμός της Ελλάδας από αφροασιατικούς πληθυσμούς μουσουλμανικού θρησκεύματος είναι κάτι το… δυτικόν;

2.Η νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών, που νομοθέτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπερασπίζεται τον δυτικό τρόπο ζωής;

3.Οι τεμενάδες στους Τούρκους και το γεγονός ότι κάναμε γαργάρα τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί πόσο δυτικές συμπεριφορές είναι;

4.Το γεγονός ότι άνοιξε ξανά, έπειτα από έναν αιώνα, το Γενί Τζαμί στη Θεσσαλονίκη είναι φουλ δυτικό πράγμα;

5. Οι αναρίθμητες μπούρκες και τα μυριάδες φέσια που συναντά κάποιος από τα Πετράλωνα μέχρι και τα Ανω Πατήσια είναι τεκμήρια δυτικού πολιτισμού;

Στ’ αλήθεια, μας περνούν για ντιπ καταντίπ χαϊβάνια ορισμένοι κατά συρροήν και κατ’ επάγγελμα εθνοσωτήρες.