Η Ελλ. Λύση τα «χώνει» στον Μητσοτάκη: Η περιοχή μας φλέγεται, αλλά ο «ανέμελος» πρωθυπουργός κάνει βουτιές στα Χανιά


 Σκληρή ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος κάνει ό,τι μπορεί για να «κόψει» τα «μπάνια του λαού», αλλά δεν λογαριάζει κανέναν και τίποτα, όταν πρόκειται για τα αγαπημένα του τριήμερα, με την παράταξη του Κυριάκου Βελόπουλου να τονίζει πως εδώ ο κόσμος χάνεται και ο πρωθυπουργός μας… λούζεται!

«Ολόκληρη η υφήλιος παρακολουθεί έντρομη τις εξελίξεις στην περιοχή μας, με την ευθεία επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ για πρώτη φορά, αλλά ο “ανέμελος” πρωθυπουργός επέλεξε να φύγει για τριήμερο, προκειμένου να κάνει “βουτιές” στα Χανιά», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος και προσθέτει ότι «δυστυχώς, αυτή την “ανεμελιά” του Κ. Μητσοτάκη, την πληρώνει η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός πάρα πολύ ακριβά. Η Ελλάδα αντί να είναι πρωταγωνιστής στις εξελίξεις που την αφορούν άμεσα, έχει καταντήσει “παρίας” και “δορυφόρος” ξένων δυνάμεων».

«Είναι βέβαιο ότι ο ελληνικός λαός θα τιμωρήσει την ανεμελιά και την ανευθυνότητα του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης του, στις 9 Ιουνίου. Η ψήφος των Ελλήνων στις ευρωεκλογές στην Ελληνική Λύση, δεν θα είναι “ψήφος διαμαρτυρίας”, αλλά υπεύθυνη επιλογή για το μέλλον της πατρίδας», καταλήγει η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης.