«Τον λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη»...

 
Καταγγελία Βόλου κατά Άρη...

Ανακοίνωση με υπονοούμενα εξέδωσε η ΠΑΕ Βόλος, στην οποία καταγγέλλει τηλεφώνημα που δέχθηκε ο ποδοσφαιριστής των Θεσσαλών Φακούντο Μπερτόλιο από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρο Καρυπίδη...

Η ομάδα της Μαγνησίας υπογραμμίζει ότι τον λόγο έχει πια η Δικαιοσύνη, η οποία έχει ενημερωθεί μαζί με τη Super League και την ΕΠΟ, ενώ αναφέρει ότι «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους», χωρίς  πάντως να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Με την εξής διαρροή απάντησε η ΠΑΕ Άρης στην ανακοίνωση του Βόλου: «Ο Μπεος κατά την προσφιλή του τακτική προσπαθεί για μια ακόμη φορά να δημιουργήσει εντυπώσεις . Ας μας πει ο Μπερτογλιο τι του είπε ο Καρυπιδης.. Αλλά ποιος έχασε τη ντροπή για να τη βρει ο Μπεος… Ο Μπέος πήγε στο γραφείο του Καρυπίδη και ζητούσε διάφορα... ας μην το ανοίξουμε».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος

Γνωρίζουμε τι συμβαίνει στο Επαγγελματικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, αλλά δεν πιστεύαμε ποτέ ότι αυτοί οι τύποι θα είναι εκτός από όλα τα άλλα και θρασύδειλοι. Σήμερα το μεσημέρι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του ιδιοκτήτη του Αρη, Θοδωρή Καρυπίδη με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Φακούντο Μπερτόγλιο.

Το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους. Όχι μόνο σε εμάς αλλά και σε όλη την φίλαθλη Ελλάδα. Εμείς πάντως έχουμε λάβει τα μέτρα μας, έχοντας ενημερώσει τόσο τη Σούπερ Λίγκα και την ΕΠΟ όσο και τις αρμόδιες Αρχές.

Η Δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο. Απλά για μία ακόμη φορά αποδείξατε το πόσο σιχαμένοι είστε. Σε όλους εσάς, πάντως, που το τελευταίο διάστημα δείχνετε ενδιαφέρον για τα αποτελέσματα της ομάδα μας και την πορεία της στα πλέι άουτ, θα σας πούμε το εξής:
Υπάρχει και Θεός.
Ολοι σας και μόνοι μας...
Τhis is Voloς

Υ.Γ.: Πολλά συγχαρητήρια και μπράβο στον ποδοσφαιριστή μας Φακούντο Μπερτόγλιο, ο οποίος ενημέρωσε άμεσα τη διοίκηση της ομάδας μας για το τηλεφώνημα που έλαβε.