Ο Άδωνης και τα τρία ψέματα για τα νοσοκομεία...


 Και οι τρεις περιπτώσεις αφορούσαν ασθενείς οι οποίοι τελικά δεν τα κατάφεραν στη γενναία μάχη που έδιναν για να κρατηθούν στη ζωή...

Μέσα σε σαράντα ημέρες ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει ξεστομίσει τρία χοντρά ψέματα που αφορούν στα νοσοκομεία της χώρας και σε κρίσιμα θέματα που είχαν άμεση σχέση με την υγεία ασθενών που τελικά δεν τα κατάφεραν στον αγώνα τους να κρατηθούν στη ζωή.

Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζονται μέσα από ρεπορτάζ καναλιών τα τρία ψέματα του Άδωνι Γεωργιάδη και συγκεκριμένα:

-Στις 13 Μαρτίου είπε ψέματα όσον αφορά καρκινοπαθή ο οποίος αυτοκτόνησε μη αντέχοντας την αναμονή για τις χημειοθεραπείες και την τραγική μεταχείριση που του επιφυλάχθηκε ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι ο ασθενής δεν πήγε στο ραντεβού για χημειοθεραπεία.


-Στις 18 Μαρτίου είπε ψέματα στην ΕΡΤ ότι το νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου δεν εφημέρευε όταν πολίτης τραυματίστηκε πολύ σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα και κατέληξε ενώ η πραγματικότητα είναι ότι το νοσοκομείο Αγίου Νικολάου εφημερεύει κάθε μέρα αλλά χωρίς χειρουργό και αναισθησιολόγο.

-Το τρίτο ψέμα του Άδωνι Γεωργιάδη αφορά στο πρωτόκολλο για το ποιοι ασθενείς θα μπουν σε ΜΕΘ με αφορμή την υπόθεση Καλλιάνου. Ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι ο πατέρας Καλλιάνου δεν μπορούσε να μπει, σύμφωνα με το πρωτόκολλο σε ΜΕΘ καθώς δεν ήταν διασωληνωμένος.

Ισχυρισμό που διαψεύδουν οι εντατικολόγοι. Όπως ανέφεραν θα έπρεπε να μπει σε ΜΑΦ που δεν διαθέτει το Αττικόν και γι΄αυτό το λόγο θα έπρεπε να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ.


ΑΥΓΗ