Ποιες γυναίκες σκέφτεται να βάλει στη νέα του κυβέρνηση ο Μητσοτάκης εάν επανεκλεγεί

Ανώνυμος

 



Πέντε γυναίκες θα μπορούσαν κάλλιστα να πλαισιώσουν το νέο κυβερνητικό σχήμα που έχει στο μυαλό του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πρώτη γυναίκα και αμετακίνητη στο υπουργείο Πολιτισμού η Λίνα Μενδώνη με τον Νικόλα Γιατρομανωλάκη να τον παίρνει το …ποτάμι.

Δεύτερη αλλά μετακινούμενη η Νίκη Κεραμέως η οποία ως πρώτη γυναίκα σε σταυρούς ζαχαρώνει την “καρέκλα” της υπουργού Άμυνας. Μόνο που δεν πρόκειται για “καρέκλα” αλλά για “μπίλια” στο μπιλιάρδο και από τις “καραμπόλες” της τελευταίας στιγμής θα εξαρτηθεί σε ποιον τελικώς θα κάτσει η καρέκλα του υπουργείου Άμυνας. Στην Νίκη ή στον Δένδια;

Τρίτη γυναίκα η Όλγα Κεφαλογιάννη πιθανότατα στο υπουργείο Τουρισμού χωρίς φυσικά το υπουργείο πολιτισμού και χωρίς τους τσαμπουκάδες του 2019.

Τέταρτη γυναίκα η Σοφία Ζαχαράκη ως κυβερνητικός εκπρόσωπος που έρχεται από την Ανατολική Αττική πρώτη σε σταυρούς με τον Μάκη Βορίδη να τρώει την σκόνη της, κάτι που χάρηκε ιδιαιτέρως ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μια χαρά που είχε να την νιώσει από τις μαθητικές εκλογές στο Κολέγιο Αθηνών !

Πέμπτη γυναίκα στο νέο κυβερνητικό σχήμα που θα αποτελέσει έκπληξη η επαναπατρισθείσα από την Ουάσιγκτον πρέσβης Αλεξάνδρα Παπαδόπουλου που συνταξιοδοτείται από το Διπλωματικό Σώμα και στην οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκη χρωστάει το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας της επίσκεψης του στις ΗΠΑ και της ομιλίας του στο Κογκρέσο.

Όπως είχε αποκαλύψει το iEidiseis στις 1/5/22: « Της πρόσκλησης του Έλληνα πρωθυπουργού να μιλήσει στο Κογκρέσο είχε προηγηθεί γεύμα στην ελληνική πρεσβεία στην Ουάσιγκτον που παρέθεσε η πρέσβειρα Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου και στο οποίο παρακάθισαν οι: Νάνσι Πελόζι, Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Μπόμπ Μενέντεζ, Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Βουλής και ο Τζορτζ Τσούνης, που έχει οριστεί ως νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα

larissanet.gr