Όπλο στο Counter Strike πουλήθηκε για πάνω από 400.000 δολάρια

0

 
To Counter Strike φημίζεται για τις αγοραπωλησίες του στο market εντός παιχνιδιού, με χιλιάδες δολάρια κάθε μέρα να ξοδεύονται για in game όπλα και μαχαίρια.

Πριν λίγες ήμερες, το Case Hardened 661 AK 47 πουλήθηκε για κάτι παραπάνω από 400.000 δολάρια, σπάζοντας το ρεκόρ πώλησης για ένα όπλο. Μαζί με το ΑΚ, η πώληση συμπεριλάμβανε και ένα Karambit Case Hardened ‘Blue Gem’ το οποίο πουλήθηκε εξτρά 100.000 δολάρια, κάνοντας τη συνολική αγορά να ξεπερνά το μισό εκατομμύριο δολάρια.

Να θυμίσουμε ότι αγορά όπλου στο online market του Counter Strike, δεν είχε ξεπεράσει τις 120.000 δολάρια, αλλά η πώληση μαχαιριού είναι μια άλλη συζήτηση. Το Karambit Case Hardened (Blue Gem), αυτή τη στιγμή στοιχίζει πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια, με τον ιδιοκτήτη του να έχει αρνηθεί ήδη πρόταση ύψους 1.2 εκατομμυρίων, αναφέροντας ότι είναι πολύ φτηνή η προσέγγιση που του έγινε.

Το Karambit Case Hardened (Blue Gem) που στοιχίζει αυτό το αστρονομικό πόσο είναι ακριβώς το ίδιο μαχαίρι με αυτό που πουλήθηκε 100.000 δολάρια, αλλά είναι το μοναδικό που βρίσκεται σε Factory New condition (δεν έχει γίνει καν unboxing) σε όλο το κόσμο, εξού και η μεγάλη διάφορα για θεωρητικά το ίδιο αντικείμενο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)