Νίκαια: Βρέθηκε η 29χρονη που εξαφανίστηκε

Anthony

Η περιπέτεια της Βασιλικής Μαρκοπούλου 29 ετών από τη Νίκαια, έληξε, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. 

Τέλος καλό όλα καλά για την Βασιλική Μαρκοπούλου. Τα ίχνη της 29χρονης είχαν χαθεί από τη Νίκαια, ωστόσο, η νεαρή γυναίκα βρέθηκε, όπως γνωστοποίησε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η περιπέτεια της Βασιλικής Μαρκοπούλου 29 ετών από τη Νίκαια, έληξε, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η Βασιλική εξαφανίστηκε από την περιοχή στις 29 Αυγούστου, με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να ενημερώνεται στις 03/09/2022 και να προχωρά στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς συνέτρεχαν λόγοι που έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Στις 05/09/2022, σημειώνει το «Χαμόγελο του Παιδιού», λάβαμε κλήση, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017» από άτομο το οποίο εργάζεται σε νοσοκομείο της Αθήνας και ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Βασιλικής Μαρκοπούλου, μέσω της ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Alert. Το άτομο που μας κάλεσε, μας ενημέρωσε ότι στο νοσοκομείο που εργάζεται, από τις 29/8/2022, νοσηλεύεται ενήλικο άτομο που ταιριάζει στην περιγραφή.

 Πηγή:https://www.ieidiseis.gr