Κάνουν πως βρέχει...


 Όχι, δεν πέσαμε από τα σύννεφα με την αποκάλυψη ότι και ο Σπίρτζης παρακολουθούνταν με το κακόβουλο λογισμικό Pedator. Το ερώτημα είναι ποια είναι η... πραγματική έκταση των παρακολουθήσεων αυτών και ποιος βρίσκεται από πίσω. Δηλαδή αυτά ακριβώς που επιχειρεί η κυβέρνηση να συσκοτίσει με τις μεθοδεύσεις των τελευταίων ημερών.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος γκρίνιαξε γιατί η αποκάλυψη έγινε την ημέρα που ανεβαίνει ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ και μίλησε για θέατρο. Στράβωσε που ο Σπίρτζης δεν ρώτησε ποια μέρα βολεύει τον πρωθυπουργό για να καταγγείλει ότι το τηλέφωνό του παρακολουθείται. Το απύθμενο θράσος είναι το τελευταίο τους καταφύγιο, την ώρα μάλιστα που τους κράζει ολόκληρη η Ευρώπη και τη Δευτέρα θα γίνουν θέμα και στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου.

Ο Γ. Οικονόμου περιορίστηκε να δηλώσει μέσα από τα δόντια του ότι η κυβέρνηση δεν έχει την παραμικρή σχέση με το λογισμικό Predator. Προφανώς είναι σύμπτωση ότι και ο Κουκάκης, και ο Ανδρουλάκης παγιδεύτηκαν και από το Predator, και από την ΕΥΠ.  Όπως και ότι το κακόβουλο λογισμικό εστάλη στους δύο και στον Σπίρτζη με το ίδιο λινκ. Και αντί ουσιωδών απαντήσεων, η ΕΥΠ καταστρέφει στοιχεία. Ας μην γινόμαστε σχολαστικοί.

Η λίστα Πέτσα, οι στημένες διώξεις εναντίον δικαστικών και δημοσιογράφων και τώρα οι παρακολουθήσεις και η επιχείρηση συγκάλυψής τους έχουν κουρελιάσει το κράτος δικαίου στην Ελλάδα. Η κυβέρνηση διασύρεται διεθνώς. Αλλά κάνουν πως βρέχει...

H ΑΥΓΗ