Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Περιμένουν τα χρήματα οι απλήρωτοι...


 Παραμένουν απλήρωτοι οι παραγωγοί και οι τηλεοπτικοί σταθμοί από το ΕΚΟΜΕ! Ενώ η κυβέρνηση έλεγε πως «έφερε το Χόλιγουντ στην Ελλάδα»… με τον «νόμο Κρέτσου», δεν προχώρησε στην έγκαιρη πληρωμή των εταιρειών την τελευταία τριετία, με αποτέλεσμα οι οφειλές προς τους έλληνες παραγωγούς να υπερβαίνουν τα... 36 εκατ. ευρώ.

Μετά και την τρίτη, μεγάλη, αλλαγή της νομοθεσίας, με την ΚΥΑ 19292 ΕΞ 2022, άρχισαν να ορίζονται οι ορκωτοί ελεγκτές που θα κάνουν τον έλεγχο επί των τιμολογίων και των παραστατικών σε πληθώρα προγραμμάτων που έχουν λάβει έγκριση από το ΕΚΟΜΕ, έτσι ώστε να γίνουν οι πληρωμές των παραγωγών και των τηλεοπτικών σταθμών. 

Ο πολιτικός στόχος της κυβέρνησης είναι να γίνουν οι καταβολές των οφειλών της τριετίας πριν μπει το φθινόπωρο...

typologies.gr

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.