Οι όμορφες δημοσκοπήσεις...όμορφα καίγονται!....

0


 Στο συρτάρι μένουν τα γκάλοπ που είχαν παραγγελθεί για μετά τον ανασχηματισμό, μετά το φιάσκο με Αποστολάκη!...

Το πόσο είχε επενδύσει το μέγαρο Μαξίμου στη συμμετοχή του Ευάγγελου Αποστολάκη στην κυβέρνηση φαίνεται και από το γεγονός ότι είχαν παραγγελθεί δημοσκοπήσεις για τον ανασχηματισμό, οι οποίες θα δημοσιεύονταν σε φύλλα της Κυριακής!

Οι...

προσδοκίες ήταν διπλές: Αφενός να φανεί ότι ο πρωθυπουργός ανακάμπτει από τις επιπτώσεις των καταστροφικών πυρκαγιών και το πλήγμα που δέχτηκε το προφίλ του-δεν είναι δα και μικρό πράγμα να παίρνεις ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής, που υπήρξε μέλος της κυβέρνησης Τσίπρα και να καλείς την αξιωματική αντιπολίτευση να συναινεί στις κινήσεις στις πολιτικές σου! Αφετέρου δε να δημιουργηθεί σημαντικό πλήγμα προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, πράγμα που θα συνέβαινε εφόσον οι εξελίξεις κυλούσαν γραμμικά!

Η άρνηση του Ευάγγελου Αποστολάκη αποτέλεσε, όμως, ένα δεύτερο μεγάλο πλήγμα στο προφίλ του πρωθυπουργού, μετά από αυτό που προκάλεσαν οι πυρκαγιές και ο τρόπος διαχείρισής τους! Ίσως δε και το πλήγμα του πρωθυπουργού να ήταν μεγαλύτερο από το «φιάσκο Αποστολάκη», από ότι οι ρωγμές από τις πυρκαγιές!

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, κάποιες τουλάχιστον από τις μετρήσεις δεν πρόκειται να δημοσιευτούν!

Οι όμορφες δημοσκοπήσεις, άλλωστε, όμορφα …καίγονται!

Βασίλης Σκουρής (ieidiseis.gr)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)