Σάββατο, 18 Απριλίου 2020

Ακατανόητο...

Ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι από τους ανθρώπους που τους περιμένουν στη γωνία και αυτοί, εντελώς τυχαία, χωρίς να ξέρουν τον κίνδυνο, αλλάζουν πεζοδρόμιο. Η επιθετικότητα που εκδηλώθηκε σε βάρος του είναι ακατανόητη· και ίσως...

γι' αυτό ανέβηκαν στα ύψη οι υμνολογίες υπέρ του, σε επίσης υπερβολικό βαθμό. Καθόλου περίεργο ότι αυτήν την στιγμή, σύμφωνα με τις μετρήσεις, είναι ο δημοφιλέστερος Έλληνας με αποδοχή πάνω από 90%. (Δημοσκόπηση της Marc για το  Alpha: Θετική γνώμη 81,6%, μάλλον θετική 13%). Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που τον περιμένουν πάντα στη γωνία· όχι απαραιτήτως μόνο από τον πολιτικό και τον δημοσιογραφικό χώρο.

 harddog-sport.blogspot.com 
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.