85 εκατ. € στο μαξιλάρι του Σκοιλ Ελικικού & μετζη του νεουκτη...

Μπήκαν 85 εκατομμυριάκια στον χορό. Οι γιατροί Α.Σ. και Κ.Π. κοστολόγισαν την υποτιθέμενη κατάρτιση που σκαρφίστηκε η το «επιτελικό» κράτος Μητσοτάκη για να ενισχύσει τη «μεσαία τάξη».

 Η κυβέρνηση έκανε το λάθος και...


απευθύνθηκε εμπαίζοντας και εξευτελίζοντας ένα ήδη καταρτισμένο και ιδιαίτερα πεπειραμένο επιστημονικό προσωπικό που βλέπει ότι θα μπορούσε να είχε πάρει περισσότερα λεφτά αλλά σχεδόν τα μισά καταλήγουν στην τσέπη του κάθε «Σκοιλ Ελικικού & μετζη του νεουκτη» ΚΕΚ που φαίνεται ότι έχει μάθει να κάνει μπίζνες έτσι τόσα χρόνια τώρα (φανταστείτε πόσοι από αυτούς θα κάνανε ουρά για μια άδεια ιδιωτικού πανεπιστημίου και πόσα πτυχία δίνουν και περνάνε από τη θεσμοθετημένη πίσω πόρτα της Κεραμέως ως ισότιμα των δημόσιων).

Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη, για ένα μονοπώλιο;

Ας δούμε τι λένε οι δύο γιατροί, μη ενταγμένοι δυστυχώς στο ΕΣΥ. «Αυτές τις μέρες δεχτήκαμε ένα σωρό τηλεφωνήματα από ιδιωτικά ΚΕΚ για να μας εντάξουν, με το σύστημα voucher, στο πρόγραμμα ασύγχρονης τηλεκατάρτισης 100 ωρών προκειμένου να εισπράξουμε τα περιβόητα 600 ευρώ που προβλέπονται για τους επιστήμονες.

Αλγεινή εντύπωση μας προξένησε το γεγονός ότι το κάθε ΚΕΚ, για να γίνουμε πελάτες του, μας έταζε επιπλέον διάφορα από μαϊμού παρακολούθηση του προγράμματος, δωροεπιταγές σε πολυκαταστήματα μέχρι και μαύρα χρήματα.

Για να διαβάσετε περισσότερα, πατήστε ΕΔΩ...

πηγη documentonews.gr