Σήμα Τσίπρα για «τέλος ανοχής»...

Οι υψηλοί τόνοι που υιοθέτησε κατά της κυβέρνησης ο Αλέξης Τσίπρας στην συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra για την αποκάλυψη ότι «έσπασαν» τον «κουμπαρά» του ελληνικού Δημοσίου δεν ήταν συγκυριακοί, ούτε...

αφορούν μόνο στο «μαξιλάρι».

«Δεν θα τα αφήσω να πέσουν κάτω. Θα καταθέσω πρόταση για προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία, ώστε να δώσει εξηγήσεις ο κ. Μητσοτάκης για το τι σχέδιο έχει και για το πού θα πάνε τα χρήματα που, αντί για την εργασία, φαίνεται να ενισχύονται μονοδιάστατα συγκεκριμένες επιχειρήσεις, όπως έγινε στο παρελθόν με τις τράπεζες», προειδοποίησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθιστώντας σαφές ότι η κυβέρνηση θα πιεστεί να δώσει εξηγήσεις.

Πέραν, όμως, αυτού, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επί της ουσίας, με τη συνέντευξή του έκανε και κάτι άλλο: έδωσε σήμα πως τελειώνει η «ανοχή» προς την κυβέρνηση, παρά το κλίμα «ομοψυχίας» που επιβάλλει η ανοιχτή κρίση του κορωνοϊού. Εξάλλου, σε σχετική ερώτηση, ο πρώην πρωθυπουργός επισήμανε με νόημα ότι η κυβέρνηση έχει σχεδόν 80% αποδοχή για τους χειρισμούς της «και επειδή φέρεται υπεύθυνα η αντιπολίτευση», όπως υπογράμμισε. Όμως, φαίνεται ότι ο καιρός που ο ΣΥΡΙΖΑ πήγαινε... πάσο, τελειώνει σιγά σιγά.

matrix24.gr