Δεν βγαίνουν τα νούμερα στο «ΕΘΝΟΣ»...

Θύμα μιας επιχειρηματικής λογικής που είναι τελείως ξένη για τα media, φαίνεται να έχει πέσει το “ΕΘΝΟΣ”. Δυστυχώς οι νέοι εκδότες, σε αντίθεση με τους παλιούς, όχι μόνο δεν γνωρίζουν το...
αντικείμενο, αλλά επιπλέον δεν το αγαπούν.

Βλέπουν μπροστά τους μόνο αριθμούς…
Στη συνέχεια αναρωτιούνται γιατί δεν έχουν διαφημίσεις, μετά γιατί δεν έχουν παρέμβαση, παρά τα ποσά που δαπανούν… Και στο τέλος απηυδισμένοι που δεν βγαίνει η εξίσωση κόβουν από παντού τα πάντα!

Λέγεται ότι η ιδιοκτησία του “ΕΘΝΟΥΣ” έχει ζητήσει απο τα στελέχη της εταιρίας περικοπές και απολύσεις… Δηλαδή απο κει που έμπαινε μεσα 5 εκ ευρώ, εχει ζητηθεί το 2020 το budget να μην ξεπεράσει τα 2 εκ ευρώ, και του χρόνου να μηδενίσει το κοντέρ! Προφανώς δεν γίνονται αυτά και κυρίως δεν γίνονται με τις μεθόδους που επιχειρούν στην Παιανία.

Τα νούμερα δεν βγαίνουν και δεν πρόκειται να βγουν… Για αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξουν νωρίτερα από το αναμενόμενο εξελίξεις! Το κοκτέιλ της σπατάλης (που προηγήθηκε), σε συνδυασμό με την ανεπάρκεια των προσώπων και την έλλειψη εμπειρίας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε τοίχο!

Και επιπλέον την ίδια ώρα είναι που είναι ανοιχτά πολλά μέτωπα (κυρίως σε επιχειρηματικό επίπεδο), τοποθετείς απέναντι σου και τους εργαζόμενους, μοιράζοντας απολύσεις, αβεβαιότητα και ανασφάλεια! Απλώς δεν βγάζει νόημα όλο αυτο… Εκτός κι αν ο στόχος ειναι ο τοίχος!...

enimerosi24.gr