Σάλος με «γαλάζιο» διπλοθεσίτη βουλευτή...

Παίρνει και 2.500 το μήνα από το Δημόσιο...

Σφοδρά πυρά κατά της ΝΔ εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον «γαλάζιο» βουλευτή, Λάζαρο Τσαβδαρίδη, ότι είναι ταυτόχρονα «διορισμένος και αμειβόμενος από τον Δήμο Βέροιας».

Από την Κουμουνδούρου υποστηρίζουν ότι η...

περίπτωση αυτή «αναδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο το κόμμα των δήθεν αντικρατιστών και φιλελεύθερων του κ. Μητσοτάκη αντιλαμβάνεται το δημόσιο».

Με σκωπτική διάθεση και αρκετή δόση ειρωνείας, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολιάζει ότι «η έφοδος της ΝΔ στο “επιτελικό κράτος” τελικά κατάφερε να χρίσει μέχρι και βουλευτή-διπλοθεσίτη» και καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ζητήσει την παραίτηση του βουλευτή του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας pagenews.gr, ο βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ από τον Ιανουάριο του 2018 φέρεται να έχει προσληφθεί στον δήμο Βέροιας ως έμμισθος δικηγόρος και να έχει διοριστεί με ΦΕΚ σε οργανική θέση του δήμου.

Ο ίδιος βέβαια δήλωσε πως είναι και νόμιμο και ηθικό προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει ασυμβίβαστο. Υποστηρίζει δε ότι είναι νομικός σύμβουλος και όχι δημόσιος υπάλληλος.

Το ίδιο μας είπαν και από τον Δήμο Βέροιας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε.

Όπως σημείωσε το pagenews.gr που έκανε την αποκάλυψη, ο κ. Τσαβδαρίδης παίρνει άδεια από τον Δήμο Βέροιας για μετακινήσεις από τη θέση του, ενώ φέρεται να αμείβεται με 2.505,30 ευρώ μισθό τον μήνα από τον Δήμο...

protothema.gr