Ένταση και ύβρεις στην προανακριτική για τη Novartis: Εκτός εαυτού ο Πολάκης- «Π…..ές, μόνο σηκωτό θα με πάρετε από δω»

Απίστευτες εκφράσεις από τον τέως αναπληρωτή υπουργό Υγείας, στη συνεδρίαση της Προανακριτικής όταν βουλευτές ΝΔ και ΚΙΝΑΛ εκτίμησαν πως οι Τζανακόπουλος και Πολάκης γνώριζαν λεπτομέρειες της σκευωρίας και ζητούν να έρθουν ως μάρτυρες και όχι ως μέλη της Προανακριτικής επιτροπής.

Με ένταση ξεκίνησε η συνεδρίαση της Προανακριτικής, καθώς οι βουλευτές της ΝΔ και του Κινήματος Αλλαγής ζήτησαν την εξαίρεση από τη σύνθεση των μελών της επιτροπής των Παύλου Πολάκη και Δημήτρη Τζανακόπουλου....


Ειδικότερα, οι βουλευτές της πλειοψηφίας εξήγησαν πως τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φέρονται ότι γνώριζαν λεπτομέρειες της σκευωρίας ή να προανήγγειλαν διώξεις, πριν τις ασκήσει η Δικαιοσύνη και, ως εκ τούτου, θα πρέπει να εμφανιστούν στην επιτροπή ως μάρτυρες και όχι ως εξεταστές.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πολάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη είχε δηλώσει ότι γνωρίζει τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες, ενώ και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ως κυβερνητικός εκπρόσωπος, είχε επισκεφθεί την ηγεσία του Αρείου Πάγου, ως μη όφειλε, προκειμένου να ενημερώσει για την υπόθεση.