Οι προτάσεις της ημέρας (14/01)

Μέτρια θα λέγαμε πως κύλησε η χθεσινή ημέρα για τη στήλη μας, πληρωθήκαμε ορισμένες από τις δυνατές επιλογές μας, ωστόσο αρκετές δεν επιβεβαιώθηκαν, με το “ταμείο” να κλείνει λίγο κάτω. Σήμερα έχουμε την ιδανική ευκαιρία να δώσουμε τις απαντήσεις μας, με το κουπόνι να βοηθάει αρκετά, καθώς εμπεριέχει πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις....


Είναι ενεργές όλες οι κατηγορίες που θα βρείτε στην αριστερή στήλη του σάιτ, εδώ όμως, θα αναλύσουμε μόνο τις κυριότερες, Για πάμε να δούμε τι και πως…

Θα ξεκινήσω με το πρώτο δυνατό σημείο, το οποίο προέρχεται από την αναμέτρηση Ατρόμητος – Παναιτωλικός. Ο Ατρόμητος διανύει μια από τις καλύτερες σεζόν της ιστορίας του μέχρι στιγμής, καθώς μετά το πέρας των 16 πρώτων αγωνιστικών βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 33 πόντους, όντας μόλις στο -2 από την κορυφή. Μετράει τέσσερις σερί νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος, τελευταίο χρονικά παιχνίδι είναι η εκτός έδρας νίκη με 0-3 στην έδρα του Απόλλων Σμύρνης κι αν θέλει να συνεχίσει να διεκδικεί με αξιώσεις ακόμη και το πρωτάθλημα, ματς όπως το σημερινό “οφείλει” να τα παίρνει εύκολα. Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του είναι στη 13η θέση με 15 βαθμούς, απέχει μόλις τέσσερις πόντους από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ έχει συμπληρώσει τέσσερα ματς μακριά από τις επιτυχίες, μετρώντας δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Πιστεύουμε πως οι γηπεδούχοι έχουν όλα τα φόντα και τα προσόντα για να πάρουν μια άνετη νίκη, έτσι θα κρατήσουμε το Ατρόμητος -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 2.10 στην Goalbet.

Το δεύτερο είναι από το παιχνίδι ανάμεσα σε Εσπανιόλ και Μπιλμπάο. Αμφότερες δεν έχουν πείσει με τη φετινή τους παρουσία μέχρι στιγμής, καθώς μετά το πέρας των 18 πρώτων αγωνιστικών, η Μπιλμπάο είναι στην 8η θέση με 24 βαθμούς και η Εσπανιόλ είναι στη 14η θέση με 23 βαθμούς. Οι Καταλανοί προέρχονται από δυο σερί νίκες επί των Ατλέτικο Μαδρίτης (1-0) και Μάλαγα (0-1), δείχνουν να βρίσκουν τα πατήματά τους και κόντρα στην Μπιλμπάο θα προσπαθήσουν να προσθέσουν ακόμη τρεις πόντους στο ενεργητικό τους, ώστε να έχουν βλέψεις για μια θέση στην πρώτη εξάδα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια (βρίσκονται στο -5 αυτή τη στιγμή). Οι Βάσκοι από την πλευρά τους ξεκίνησαν νωθρά τις φετινές τους υποχρεώσεις, ωστόσο κι αυτοί έχουν βελτιωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, μετρώντας τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες στα επτά τελευταία. “Βλέπουμε” ένα ισορροπημένο παιχνίδι, όπου δύσκολα θα πάει στο διπλό. Έτσι, θα κρατήσουμε το 1DNB σε απόδοση 1.80 στην Goalbet.

Περνάω στο πρώτο από τα δυο Goal/Goal, όπου προκύπτει από το παιχνίδι Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ. Η Ντόρτμουντ παραμένει σταθερή αξία όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι, ωστόσο τη φετινή σεζόν η αμυντική της λειτουργία είναι κάκιστη, καθώς δέχεται τουλάχιστον ένα τέρμα σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της. Η Βόλφσμπουργκ από την άλλη μπορεί να μην αποτελεί ένα από τα πρώτα «βιολιά» της κατηγορίας, ωστόσο σίγουρα είναι σε θέση να βρει κι αυτή το δρόμο προς τα δίχτυα. Εδώ, θα κρατήσουμε το G/G σε απόδοση 1.75 στην Betshop.

Το δεύτερο είναι από την αναμέτρηση Ναντ – Παρί Σεν Ζερμέν. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 33 πόντους, είναι στο -5 από την τετράδα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και σκοράρουν σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια τους, έχοντας μείνει “άσφαιροι” μόλις σε ένα από τα 17 τελευταία. Η Παρί από την πλευρά της έχει αστείρευτη ποιότητα επιθετικά και όχι μόνο, και θεωρούμε “δεδομένο” πως θα βρει δίχτυα, πιθανόν και περισσότερες από μια φορές. Το αμφίσκορο προσφέρεται σε απόδοση 2.10 στην Betshop και θα το “τιμήσουμε”.

Ολοκληρώνω με Overakia, με το πρώτο να προέρχεται από την κόντρα της Κολωνίας με την Γκλάντμπαχ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε τραγική αγωνιστική κατάσταση από το ξεκίνημα της σεζόν, είναι στην τελευταία θέση με μόλις έξι βαθμούς, ενώ το γεγονός ότι σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο κατάφεραν να σημειώσουν μόλις μια νίκη, μαρτυράει απόλυτα την κατάσταση στην οποία βρίσκονται, με τον υποβιβασμό να είναι πλέον κάτι παραπάνω από ορατός. Τα “πουλάρια” από την πλευρά τους είναι στην 6η θέση με 28 βαθμούς όντας στο -3 μέχρι κι από τη δεύτερη, Λειψία, παρουσιάζουν πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους και στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος οφείλουν να βρουν αγωνιστική σταθερότητα ώστε να “κλειδώσουν” την επιστροφή τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Αμφότερες θα κυνηγήσουν τη νίκη με κάθε τρόπο και κόστος σήμερα, «βλέπουμε» ένα ματς με αρκετά τέρματα, έτσι θα επιλέξουμε το συνδυαστικό G/G & Over 2,5 σε απόδοση 1.95 στον Stoiximan.

Το δεύτερο είναι από το παιχνίδι ανάμεσα σε Σοσιεδάδ και Μπαρτσελόνα. Η Σοσιεδάδ διαθέτει ποιότητα μεσοεπιθετικά και ισχυρή έδρα και είναι μια από τις ομάδες που μπορούν να βάλουν δύσκολα στους Καταλανούς. Η Μπαρτσελόνα από την πλευρά της διανύει μια εξαιρετική σεζόν, σκοράρει κατά ριπάς και το ίδιο πιστεύουμε πως θα κάνει και σήμερα. Το συνδυαστικό G/G & Over 2,5 σε απόδοση 1.90 μας αρέσει και θα το κρατήσουμε

Θυμίζω πως τριάδα, μπόμπα, χινάρι, ημίχρονο/τελικό και μπάσκετ, μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά στην αριστερή στήλη με τα προγνωστικά.

bethome